Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Mazure-Mago: "Sapratām, ka itālietes nav tik iespaidīgas un varam cīnīties"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Mazure-Mago: "Sapratām, ka itālietes nav tik iespaidīgas un varam cīnīties"
Latvijas komanda. Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Pēc zaudējuma Eiropas U22 čempionāta pirmajā spēlē spēcīgajām mājiniecēm itālietēm Latvijas U22 sieviešu volejbola izlases spēlētāja Rēzija Magure-Mago atzina, ka pirms turnīra 2022. gada čempiones itālietes šķitušas iespaidīgas, bet uz vietas mūsu volejbolistes sapratušas, ka var cīnīties ar mājiniecēm.

Iepriekš ziņojām, ka pirmdienas vakarā Latvijas U-22 sieviešu volejbola izlase Itālijā sāka Eiropas U-22 čempionāta finālturnīru ar zaudējumu, bet atzīstami cīnoties ar spēcīgajām mājiniecēm. Latvijas volejbolistes trijos setos ar 0-3 (14:25, 12:25, 15:25) piekāpās vienaudzēm no Itālijas, kas kļuva par čempionēm pirmajā čempionātā šī vecuma komandām 2022. gadā.

“Dodoties uz finālturnīru, likās, ka Itālijas komanda būs ļoti iespaidīga, bet atbraucām un sapratām, ka varam cīnīties, sapratām, ka viņas ir tādas pašas spēlētājas kā mēs. Un, manuprāt, mēs arī laukumā parādījām, ka ļoti labi varam ar viņām spēkoties,” pēc spēles teica Latvijas izlases labākā servētāja šajā mačā Rēzija Mazure-Mago. “Bijām saliedēta komanda, emocionāli bijām laukumā. Arī taktiski un tehniski vērtējot, mēģinājām atrast spēles ritmu, kas mums, manuprāt, izdevās.”

“Pirms spēles man likās, ka meitenēm ir forša enerģija, komandā ir jauka atmosfēra. Mēs bijām ļoti priecīgas par šo iespēju. Treneris Kaprioti gan šķita satraucies mazliet vairāk par spēlētājām,” par savu un Itālijas speciālista Kaprioti debiju tik svarīgās sacensībās saka Latvijas izlases otrā tempa uzbrucēja.

Šodien plkst.19.00 Latvijai spēle pret turcietēm, bet rītdien tajā pašā laikā pret ukrainietēm.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

  +2 [+] [-]

, 2024-07-02 08:49, aizvakar
Rēzija, Tu uz rezultātu paskatījies? Tiešām tām meitenēm nav kaut mazākā sapratne par to, kas notiek laukumā? Knapi 15 punktus var sakasīt setā.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-02 08:58, aizvakar
Itālija pēc spēles iet atsildīties un gatavojas rītdienas spēlei, kamēr LV priecājas, fotogrāfijas un pusstundu klausās "motivēšanā". Kur loģika un veselais saprāts. Ieslēdziet taču paškritiku.Jau paliek kauns par sieviešu volejbolu Latvijā.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-02 09:12, aizvakar
Paskatieties uz sevi paškritiski (treneri -Minusa, Keiš un spēlētājas), izskatieties vienkārši smieklīgi un komiski ar savu priecāšos par zaudējumiem . Izlasei nevajadzētu būt sporta tūrismam...😞

  +1 [+] [-]

, 2024-07-02 09:12, aizvakar
Tas foto uzņemts pēc uzvaras kāda liela čempionāta finālā? Foršas emocijas, katra sportista sapnis.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-02 09:16, aizvakar
Tas foto pēc vakardienas zaudējuma, oriģināls.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-02 10:03, aizvakar
Zaudēt un priecāties mentalitāte var būt veselīga ikdienas vai atpūtas sportā. Tomēr profesionālajā sportā šāda domāšana var šķist maldinoša un nožēlojama, jāuzrāda rezultāts! Ka var zaudēt uz 12 un vēl uzdrošināties teikt, ka pretinieks nav nemaz tik labs?

     [+] [-]

, 2024-07-02 11:46, aizvakar
Damokla_zobens_23 rakstīja: Tas foto uzņemts pēc uzvaras kāda liela čempionāta finālā? Foršas emocijas, katra sportista sapnis.
Bet ja mērķis uzlikts pāris reizes pārservēt un to arī izdarīja?