Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu izlase četros setos zaudē Lietuvai

Agris Suveizda

Latvijas sieviešu izlase četros setos zaudē Lietuvai
Foto: volejbols.lv

Latvijas sieviešu volejbola izlase, kas vakar uzvarēja trīs setos, četros setos atzinusi kaimiņu lietuviešu pārākumu, Rīt un parīt abas komandas vēl pa reizei tiksies Lietuvā.

Vakar "Daugavas" sporta namā Rīgā Latvija bija pārāka ar 25:16, 25:19 un 25:21, taču šovakar zaudēja pirmos divus setus un spēja uzvarēt tikai trešajā - 25:23. Pārējos setos mūsu dienvidu kaimiņienes uzvarēja ar 25:17, 25:21 un 25:22. Latvijas valstsvienībā par labāko spēlētāju atzina Lanu Sorokinu, bet viešņām šo titulu izpelnījās Raimonda Strelkauskaite.

"Spēles pirmajos setos neaizgāja servju uzņemšana un nevarējām arī pretinieces izsist no servju uzņemšanas. Pirmajos setos laukumā uzliktu otru diagonāles spēlētāju, līdz ar to dažās epizodēs bija jūtamas saspēles trūkums," pēc mača atzina Latvijas izlases galvenais treneris Jānis Leitis.''

"Prieks, ka trešajā setā atguvāmies un nedaudz pietrūka, lai būtu arī piektais sets. Rītdienas spēlē pret Lietuvas izlasi būs nedaudz cits sastāvs - noteikti spēlēt tiks otra cēlāja Jana Bērziņa, libero funkciju pildīs Ilze Liepiņlauska un Anetes Briņķes vietā uz Lietuvu dosies Līva Sola," Leitis turpināja.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-03 09:05, pirms 10 gadiem
SKALS rakstīja: Kas tās tādas par spēlēm?
Rotaļas!