Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rammas pārstāvētajam klubam 5. vieta Grieķijas čempionātā

Jānis Celmiņš

Rammas pārstāvētajam klubam 5. vieta Grieķijas čempionātā
Valters Ramma, attēlā pirmais no kreisās

Piekto vietu Grieķijas volejbola čempionāta spēlē izcīnījis Latvijas izlases spēlētāja Valtera Rammas pārstāvētais klubs "EA Patron", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 3:0 apspēlēja "A.O. Kifisias" klubu.

Sērijas pirmo spēli Valtera Rammas pārstāvētais klubs aizvadīja savā laukumā un sīvā cīņā izcīnīja uzvaru ar 3:2. Otrā (izbraukumā) un trešā (savā laukumā) spēle "EA Patron" komandai iznāca vēl pārliecinošākas. Otrajā, kurā tad arī tika panākts lūzums visā sērijā, uzvara ar 3:1, bet trešajā 3:0.

Līdz ar to "EA Patron" klubs Grieķijas čempionātā izcīnījis 5. vietu, kas nākamsezon garantē komandai vietu Eirokausos. Valters Ramma gan pagaidām nav pārliecināts par to vai arī nākamsezon spēlēs Grieķijā.

Jau šajās dienā Valters atgriežas mājās (Rīgā) un pēc tam, kad Latvijas izlase būs pārbraukusi mājās no Austrijas, kur aizvada trīs pārbaudes spēles ar mājiniekiem, Valters pievienosies Latvijas izlases treniņiem. Jau no 7. - 9. maijam Valters kopā ar izlasi dosies uz Mogiļevu, kur Latvijas izlasei paredzēts aizvadīt pārbaudes turnīru ar Baltkrievijas un Igaunijas izlasēm kā arī kādu Maskavas kluba komandu.

Vienīgais latvietis, kurš vēl turpina spēlēt ārzemēs šobrīd ir Jānis Pēda. Viņa pārstāvētā komanda vakar Itālijā aizvadīja pirmo "play-off" spēli, diemžēl piedzīvojot zaudējumu.

Grieķijas čempionāta sērijas par 5. vietu rezultāti:

EA Patron - A.O. Kifisias 3:2 (25:17, 21:25, 22:25, 25:19, 15:11)
A.O. Kifisias - EA Patron 1:3 (29:27, 18:25, 27:29, 16:25)
EA Patron - A.O. Kifisias 3:0 (25:16, 25:20, 25:20)

Izmantotie resursi:
galanissportsdata.com