Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Petrovam zaudējums Izaicinājuma kausa spēlē; Baburovam - savainojums

Jānis Celmiņš

Petrovam zaudējums Izaicinājuma kausa spēlē; Baburovam - savainojums
Deniss Petrovs

Zaudējumu Eiropas Izaicinājuma kausa volejbolā 1/8 fināla pirmajā spēlē piedzīvojusi Latvijas izlases pamatsastāva cēlāja Denisa Petrova pārstāvētā Minskas „Stroitel” komanda, kas izbraukumā ar 1:3 atzina franču kluba „Rennes” pārākumu.

Pirmajā setā „Rennes” komanda uzvarēja ar 25:21, bet otrais izvērtās ļoti spraigs un noslēdzās ar mājinieku uzvaru 32:30. Arī trešā seta galotnē vadībā ar 24:22 bija izvirzījies franču klubs, taču… pamanījās zaudēt – 24:26. Pēdējais vārds tomēr piederēja mājiniekiem, kuri uzvarēja arī ceturto setu (25:16) un visā mačā svinēja uzvaru ar 3:1.

Atbildes spēle Minskā notiks jau pēc nedēļas (8. februārī), bet nākamo maču „Stroitel” aizvadīs jau sestdien, kad savā laukumā Krievijas Superlīgas ietvaros tiksies ar „Jaroslavič” komandu, kas ir galvenā Minskas kluba konkurente uz iekļūšanu sacensību „play-off” turnīrā.

Jau šovakar pirmo 1/8 fināla spēli aizvadīs arī Andreja Baburova pārstāvētā Tallinas „Selver” komanda, kas tiksies ar „Lausanne” volejbolistiem. Latvijas volejbolista dalība šajā spēlē gan ir apdraudēta, jo viņu nomoka sāpes plecā. Spēlei Andrejs ģērbsies spēlei, taču laukumā dosies tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Tallinas komandas treneri Baburovu vēlas pietaupīt atbildes spēlei pēc nedēļas.

Izmantotie resursi:
volley.ee
Волейбольный клуб "Минск"