Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Auziņa: "Pretinieces mūs aplēja ar aukstu ūdeni"

Jānis Celmiņš

Auziņa: "Pretinieces mūs aplēja ar aukstu ūdeni"
"Jelgava/LU" komandas līdere Ance Auziņa
Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Latvijas dāmu volejbola komandas vakar Jelgavā ar zaudējumiem sāka Baltijas kausa izcīņas turnīru, kurā piedzīvoja zaudējumus pret Baltkrievijas vienībām. Pēc spēlēm iespaidos par mačiem dalījās „Jelgavas/LU” un „Babītes” spēlētājas Ance Auziņa un Sandra Breikša.

Latvijas junioru izlase dienas pirmajā mačā piekāpās „Atlant” komandai (0:3), otrajā mačā Latvijas čempione „Jelgava/LU” ar 0:3 piekāpās „Minchenka” volejbolistēm (0:3), bet noslēdzošajā dienas mačā „Babīte” arī trijos setos piekāpās „Komunaļnik” volejbolistēm.

„Pretinieces mūs šodien nedaudz aplēja ar aukstu ūdeni, bet priecē, ka tas notiek tagad pirms „play-off” spēlēm. Galvenais tagad ir izdarīt pareizos secinājumus un nākamajām tikšanās reizēm ar baltkrievietēm sagatavoties nedaudz nopietnāk. Pret šādām komandām nedrīkst atļauties viegli atdot nevienu punktu, jo viņas prot to izmantot ar uzviju. Protams, šīs pretinieces ir garākas augumos un ir meistarīgākas, taču tas, ko mēs varam likt pretī ir labāka aizsardzība un agresīvāka serve, ja tā nebūs, tad jāsamierinās ar tādiem rezultātiem kā šodien,” pēc mača pauda viena no „Jelgava/LU” līderēm Ance Auziņa.

Tikmēr „Babītes” kapteine Sandra Breikša atskatījās uz sevis pārstāvētās komandas sniegumu. „Ļoti aktīvi iesākām, bijām vadībā pirmajā un arī otrajā spēles seta. Pārāk daudz kļūdījāmies elementārās spēles situācijās. Ļoti daudz kļūdījāmies savās servēs. Otrajā setā bijām ļoti tuvu uzvarai, bet diemžēl nedaudz pietrūka – 25:27. Fiziski Baltkrievijas komandas izskatās izturīgākas. Radās arī iespaids, ka noteiktos novietojumos zaudējām arī auguma divcīņās. Baltkrievietes maz kļūdījās un ļoti labi spēlēja aizsardzībā. Mēs līdz šim bijām pieraduši, ka šādas izspēles beidzās ar punktiem par labu mums, šoreiz bumba palika spēlē un punktus guva pretinieces. Pieredzei šīs spēles ir neatsveramas,” pauda volejboliste.

Šodien un rīt katra no komandām aizvada vēl pa divām spēlēm.