Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rīgas derbijs – Vilde pret Krastiņu

Jānis Celmiņš

Šodien tiks aizvadītas četras "Schenker" volejbola līgas spēles. Centrālajā no tām VK "Lāse-R" Olimpiskajā sporta centrā uzņems SK "Rīga". Šīs spēles sākums pulksten 17.00.

Šīs dienas centrālajā spēlē savā starpā tiksies Latvijas izlases treneru vadītās komandas –izlases galvenā trenera Raimonda Vildes VK „Lāse-R” un viņa asistenta Uģa Krastiņa (attēlā) SK „Rīga”.

Šogad „Schenker” līgā nedaudz labāk veicies Uģa Krastiņa vadītajam klubam, bet Raimonda Vildes padotie nerāda tik stabilu sniegumu kā iepriekšējās sezonās. Abas komandas „Schenker” līgā šosezon aizvadījušas pa desmit spēlēm. SK „Rīga” uzvarējuši septiņas reizes, bet VK „Lāse-R” volejbolisti laukumu ar paceltām galvām atstājuši sešas reizes. Pirmie turnīra tabulā ar 22 punktiem šobrīd ieņem trešo vietu, bet otrajiem ir par punktu mazāk un sestā vieta.

Pēdējās spēlēs gan SK „Rīga”, gan VK „Lāse-R” piedzīvojuši zaudējumus. Interesants ir fakts, ka abu Rīgas klubu pāridarītāji bijuši vieni un tie paši - SK „ELVI/Kuldīga”. SK „Rīga” Latvijas kausa 1/4 finālā divu spēļu summā, bet VK „Lāse-R” pirms pāris dienām „Schenker” līgā.

Jūtams, ka SK „Rīga” spēlei gatavojas ļoti nopietni, jo jau pieminētajā spēlē starp VK „Lāse-R” un SK „ELVI/Kuldīga” ar kameru rokās tribīnēs sēdēja pats Uģis Krastiņš… Vai Krastiņam izdosies pārsteigt Vildi un uzvaru svinēs SK „Rīga”, vai tomēr savu spēku parādīs Latvijas čempioni - Rīgas „robežsargi”, redzēsim jau šovakar. Spēles sākums pulksten 17.00, Olimpiskajā sporta centrā. Ieeja bez maksas!

Pārējās „Schenker” līgas spēles 1. decembrī:
Cēsu Alus - Ezerzeme/DU pl. 18.00 (Cēsu 2. pamatskola)
SK ELVI/Kuldīga - ISTO Tauras pl. 16.00 (Kuldīgas SC)
Viru VK – Sylvester pl. 17.00 (Viru)

"Schenker" līgas turnīra tabula
1. Selver 26 p.
2. Tartu Pere Leib 22 p.
3. SK Rīga 22 p.
4. Parnu VK 22 p.
5. SK ELVI/Kuldīga 21 p.
6. VK Lāse-R 21 p.
7. Biolars/Ozolnieki 16 p.
8. Cēsu Alus 15 p.
9. Sylvester 9 p.
10. Ezerzeme/DU 8 p.
11. Aeroc Rakvere 4 p.
12. ISTO/SM Tauras 4 p.
13. Viru VK 2 p.

Ekspertu prognoze.
Betway.com
VK "Lāse-R" uzvara 1.72
SK "Rīga" uzvara 2.00

Izmantotie resursi:
www.schenker-league.page.tl
Foto: www.rigavolley.com

     [+] [-]

, 2007-12-01 01:27, pirms 17 gadiem
Diezgan nepievilcīga izskatās LV klubiem tā tabula... pie tam, kā jau esmu teicis arī iepriekš, nekādus pretargumentus Selver spēlei šosezoz īsti neredzu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-01 15:22, pirms 17 gadiem
kaads nezin cik biljete maksaa?

     [+] [-]

, 2007-12-01 18:11, pirms 17 gadiem
tas taapeec, ka selver klubaa speelee visi labaakie igaunijas speeleetaaji, bet muuseejie labaakie speelee aarzemees... Ja shie visi atgrieztos kaadaa LV vienaa klubaa, tad iegaunji simt punkt iesuuktu savaa stilaa!

pagaidaam, cik zinu riiga ved 2:0...