Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rammam vēl viens zaudējums

Jānis Celmiņš

Ceturto zaudējumu četrās spēlēs Spānijas volejbola čempionātā piedzīvojusi Latvijas izlases spēlētāja Valtera Rammas pāstāvētā "Jusan Canarias" komanda, kas trešdien savā laukumā ar 0:3 piekāpās "CV Portol" vienībai.

Spēli krietni vien pārliecinošāk aizvadīja turnīra tabulas galvgalī esošā "CV Portol" komanda un izcīnīja uzvaru ar 3:0 (25:22, 25:22, 25:19).

Ramma spēli iesāka savas komandas pamatsastāvā, kopā guva 6 punktus. Servju uzņemšanā un uzbrukumā latvietis uzrādīja attiecīgi 62 un 25 procentu precizitāti.

Valters Ramma: "Viņi bija krietni vien pārāki. Netikām galā ar pretinieku agresīvajām servēm. Saspēles vadītājam bija grūti veidot uzbrukumus, līdz ar to arī šāds rezultāts. Šobrīd nopietni gatavojamies svētdienas spēlei pret Almoradi komandu. Ja gribam spēlēt Spānijas kausā mums vajadzīga tikai un vienīgi uzvara."

Spānijas kausa izcīņā piedalīsies pirmās astoņas komandas, pēc pirmā apļa rezultātiem. Šobrīd Rammas pārstāvētā "Jusan Canarias" komanda Spānijas čempionāta turnīra tabulā ieņem pēdējo 12. vietu.

Izmantotie resursi:
www.rfevb.com