Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņam un Koržeņevicam zaudējums pirmajā Bundeslīgas finālspēlē

Krišs Upenieks

J. Šmēdiņam un Koržeņevicam zaudējums pirmajā Bundeslīgas finālspēlē
Jānis Šmēdiņš
Foto: scc-volleyball.de

Pirmo zaudējumu Vācijas Bundeslīgas finālā šovakar piedzīvoja Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā Berlīnes ''SCC'' komanda, kas ar 1:3 viesos piekāpās Eiropas Čempionu līgas klubam ''VfB Friedrichshafen''.

Portāls Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Jāņa Šmēdiņa un Viktora Koržeņeviča pārstāvētā ''SCC'' komanda ļoti negaidīti šajā sezonā aizcīnījās līdz finālam. Pusfinālā Vācijas galvaspilsētas komanda ar 2:0 uzvarēja Eiropas Čempionu līgas klubu ''Generali Haching”.

Finālā ''SCC'' pretī stājās ''VfB Friedrichshafen'' volejbolisti. Arī pirmajā finālspēlē latviešu pārstāvētā komanda cīnījās ļoti atzīstami, tomēr galarezultātā nācās piedzīvot zaudējumu ar 1:3 (19:25, 25:27, 25:17, 27:29). Jānis Šmēdiņš laukumā izgāja otrajā, trešajā un ceturtajā setā, tomēr pie punktiem netika. Savukārt Viktors Koržeņevičs, lai arī mačam bija pieteikts, pie spēlēšanas netika.

Pie čempiontitula tiks tā komanda, kura uzvarēs trīs mačos. Nākamās spēles tiks aizvadītas 4. un 7. maijā, bet, ja būs nepieciešams, ceturtā un piektā spēle tiks aizvadīta 11. un 14. maijā.

Izmantotie resursi:
volleyball-bundesliga.de