Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nacionālās un Amatieru līgu komandas saņēmušas medaļas

Jānis Celmiņš

Nacionālās un Amatieru līgu komandas saņēmušas medaļas
Amatieru līgas bronzas medaļnieki VK "Mārupe" volejbolisti īsi pēc apbalvošanas
Foto: VK "Mārupe"

Trešdien Olimpiskajā Sporta centrā notika Latvijas volejbola čempionāta Nacionālās un Amatieru līgu apbalvošanas pasākums. Tajā tika suminātas trīs labākās līgu komandas un apbalvoti labākie turnīru spēlētāji.

Apbalvošanas pasākumā Latvijas čempionāta medaļas no Latvijas Volejbola federācijas prezidenta Almera Ludvika rokām saņēma trīs labākās Nacionālās un Amatieru līgas komandas. Jau ziņojām, ka Nacionālajā līgā par uzvarētājiem kļuva „OC Limbaži” komanda, bet otro un trešo vietu izcīnīja attiecīgi „RTU” un SK „Vecumnieki” volejbolisti.

Par Nacionālās līgas labākajiem spēlētājiem tika atzīti - Mareks Paeglis(OC Limbaži), Ilgvars Ozoliņš (OC Limbaži), Dmitrijs Voroncovs (RTU SK), Vjačeslavs Valujevs (RTU SK) un Ivars Sproģis (SK Vecumnieki). Līgas labākā trenera gods tika čempionvienības galvenajam trenerim Edvīnam Griķim.

Medaļas apbalvošanas pasākumā saņēma arī Amatieru līgas labākās trīs komandas - attiecīgi „MSĢ”, „TSI” un VK „Mārupe”. Mārupes komandas volejbolistus sumināja arī Mārupes pagasta padomes pārstāvji – komanda saņēma šim pasākumam par godu ceptu kliņģeri, kā arī personīgās balvas no Mārupes pagasta padomes pārstāvju rokām.

Par Amatieru līgas labākajiem spēlētājiem tika atzīti - Jānis Liepiņš (MSĢ), Kristaps Šepte (MSĢ), Jānis Ivanāns (TSI), Aleksandrs Zodziks (TSI), Uldis Grīnbergs (Marupe), bet līgas labākā trenera balvu pelnīti saņēma Aigars Birzulis (MSĢ).

Izmantotie resursi:
volejbols.lv