Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 volejbolistes turnīru Itālijā noslēdz ar divām uzvarām atpalicēju turnīrā

Andris Liepa
Andris Liepa

Latvijas U19 volejbolistes turnīru Itālijā noslēdz ar divām uzvarām atpalicēju turnīrā
Latvijas U19 volejbolistes turnīrā Itālijā
Organizatoru foto

Latvijas U19 sieviešu volejbola izlase svētdien dalību Itālijā notiekošajā pārbaudes turnīrā noslēdza ar divām uzvarām atpalicēju turnīrā.

Turnīru latvietes iesāka sestdien, kad guva divas uzvaras trijos mačos, tomēr vēlāk izrādījās, ka ar to nepietika, lai izcīnītu otro vietu apakšgrupās un turpinātu cīņu astotdaļfinālā.

Līdz ar to svētdien Latvijas juniores gaidīja divas spēles turnīrā par 17.-32. vietu, vispirms ar 3-0 pārspējot Porčijas "Domovip" spēlētājas no Itālijas. bet vēlāk arī ar 3-0 pieveicot citu mājinieču komandu "UPD Costa"

Dāmu turnīrā spēlēja 32 komandas, kuru vidū bija arī vairākas nacionālās U19 izlases, tomēr Latvija bija vienīgā izlase, kas nespējās kvalificēties pirmajam sešpadsmitniekam.

Pāvela Seļivanova trenētā Latvijas U19 izlase gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, ko aprīļa beigās aizvadīs Vācijā, spēkojoties ar mājiniecēm, Poliju un Portugāli.

Pordenonē notiekošais "Cornacchia World Cup" turnīrs jaunatnes komandām risinās jau kopš 1983. gada, līdz ar to tās ir vienas no vecākajām volejbola sacensībām pasaulē.