Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latviešu trio uzvara Somijas volejbola čempionāta pusfinālā

Jānis Celmiņš

Latviešu trio uzvara Somijas volejbola čempionāta pusfinālā
Viktors Koržeņevičs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Uzvaru pirmajā Somijas volejbola čempionāta pusfināla sērijas spēlē izcīnījusi trīs Latvijas volejbolistu Viktora Koržeņeviča, Salvja Cielava un Normunda Veinberga pārstāvētā "Santasport" komanda, kura trešdien savā laukumā ar 3:1 apspēlēja "Valepa" un sērijā līdz trim uzvarām izvirzījās vadībā ar 1:0.

Pusfināla sērijas pirmajā spēlē „Santasport” apspēlēja „Valepa” klubu ar 3:1 (25:27 25:23 25:21 25:23). Latvijas volejbolisti, kā ierasts, bija rezultatīvi – 26 punktus guva Salvis Cielavs, kļūstot par „Santasport” kluba rezultatīvāko spēlētāju, bet Normunda Veinberga un Viktora Koržeņeviča kontā attiecīgi 13 un 10 punkti.

Rīt tiks izspēlēta otrā sērijas spēle, to Latvijas volejbolistu pārstāvētais klubs aizvadīs izbraukumā. Finālā iekļūs komanda, kura pirmā uzvarēs trīs spēles.