Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

VK „Ventspils” pārliecinoša uzvara Rīgā

VK „Ventspils” pārliecinoša uzvara Rīgā
VK Ventspils

Kārtējo spēli Latvijas čempionātā volejbolā 1.līgā svētdien aizvadīja VK Ventspils komanda, izbraukumā tiekoties ar RVS/Lāse juniors komandu. Ventspilnieki jau otro reizi sezonā apspēlēja jaunos rīdziniekus. Šoreiz pārliecinošāk kā iepriekš – 3:0.

Pirmais sets sākās ar ventspilnieku izrāvienu, kad pie rezultāta 6:1 RVS komandas treneris bija spiests ņemt minūtes pārtraukumu. Pēc pārtraukuma nekas nemainījās un viss sets aizritēja VK Ventspils zīmē. Varēja redzēt, ka viesi Rīgā ieradušies pēc trīs punktiem un netaisās dot nekādas atlaides. Pirmais sets noslēdzās ar VK Ventspils uzvaru, pretiniekiem ļaujot setā gūt tikai 11 punktus.

Otrajā setā pēc pārliecinošās uzvaras ventspilnieki nedaudz atslābinājās, bet jaunie rīdzinieki savukārt uzlaboja savu spēli. Gandrīz visa seta laikā noritēja cīņa punkts punktā, tomēr tuvojoties seta galotnei VK Ventspils vīri sakārtoja visu pa plauktiņiem. Uzvara arī otrajā setā viesiem no Ventspils – 25:20.

Trešā seta sākums aizritēja diezgan līdzīgi otrajam. Vadībā pabija te viena, te otra komanda. Seta vidū ventspilnieki veica izrāvienu, ko ar veiksmīgu spēli visos spēles elementos noturēja līdz seta izskaņai. Uzvara ventspilniekiem trešajā setā ar rezultātu 25:18 un visā spēlē pārliecinoši 3:0.

Pēc šīs spēles VK Ventspils ir atgriezušies turnīra tabulas pirmajā vietā ar 15 spēlēs izcīnītiem 35 punktiem. Tomēr otrajā vietā esošā Valgundes komanda atpaliek tikai par diviem punktiem un viņiem ir viena spēle rezervē. Trešajā vietā esošā Aizkraukles komanda ir aizvadījusi visvairāk – 16 spēles. Bet ceturtajā vietā ar 29 izcīnītiem punktiem atrodas Mārupes komanda. Tomēr VK Mārupe ir aizvadījuši tikai 12 spēles un spēlējot veiksmīgi var izvirzīties vadībā.

VK Ventspils arī nākamo spēli aizvadīs izbraukumā, Tīraines sporta kompleksā tiekoties ar VK Mārupe. Līdz šai spēlei ir vēl kāds laiciņš, jo tā notiks 13. februārī. Ventspilniekiem ir divas nedēļas, lai treniņos rūpīgi sagatavotos šai gaidāmajai līderu cīņai. Jāatgādina, ka pirmajā tikšanās reizē Ventspilī uzvaru izcīnīja mājinieki ar rezultātu 3:1. Tomēr toreiz ventspilnieki bija savā labākajā sastāvā ar Māri Vensbergu un Gati Vanagu ierindā. Kā būs šoreiz to rādīs tikai laiks…

Vai VK "Ventspils" izdosies uzvarēt VK "Mārupe" arī otrajā spēlē izbraukumā?

  • 44

  • 19


     [+] [-]

, 2010-02-01 15:01, pirms 15 gadiem
Laikam tikuši pāri bedrei, kurā bija iekrituši janvāra sākumā...
Lai veicas pret Mārupi. Varētu būt diezgan interesanti