Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Mārupes" volejbolisti šonedēļ aizvadīs trīs spēles

Jānis Celmiņš

"Mārupes" volejbolisti šonedēļ aizvadīs trīs spēles
"Mārupes" komandas volejbolisti
Foto: http://flavors.me/vk_marupe

VK "Mārupe" komanda šonedēļ aizvadīs trīs Latvijas volejbola čempionāta 1. līgas otrā apļa spēles. Jau otrdien pulksten 19.30 "Mārupes" komandas volejbolisti aizvadīs otrā apļa kārtējo spēli pret līgas pastarīti "RVS / Jaunieši" komandu.

Pēdējo spēli "Mārupes" komanda aizvadīja 14. janvārī, kad savā laukumā Jaunmārupes sākumskolā ar 3:0 apspēlēja "Valgundes" vienību. Kopš janvāra vidus mārupieši ir labi patrenējušies un šobrīd ir gatavi izšķirošajām līgas regulārā čempionāta spēlēm un "play-off".

Pēc vairāk nekā divu nedēļu pauzes "Mārupes" pirmie pretinieki būs līgas pastarīši "RVS / Jaunieši", kurus mārupieši pirmajā apļa spēlē apspēlēja ļoti pārliecinoši – 3:0. Šis mačs notiks Rīgas Centra humanitārās ģimnāzijas sporta zālē otrdien un tā sākums pulksten 19.30.

Šīs nedēļas grafiks "Mārupes" komandai saplānots gandrīz kā profiem – trīs spēles nedēļas laikā. Jau divas dienas pēc mača ar Rīgas Volejbola skolas audzēkņiem "Mārupei" paredzēta vēl viena izbraukuma spēle. Ceturtdien mārupieši viesosies Ozolnieku Sporta namā, kur pulksten 20.00 viņiem paredzēts mačs ar VK "Ozolnieki". Arī "ozīši" pirmā apļa spēlē tika apspēlēti, taču jāņem vērā, ka tas bija sezonas sākums un komandas tikai sāka uzņemt apgriezienus. "Ozolnieku" komanda vēsturiski bijusi ļoti neparocīga komanda tieši "Mārupes" komandai un vieglu pastaigu mārupieši nedrīkst gaidīt arī šoreiz. Nedēļu "Mārupes" komanda noslēgs svētdien ar spēli savā laukumā pret "Kuldīgas" SS komandu. Mačs Tīraines sporta centrā paredzēts pulksten 14.00. Arī kuldīdznieki pirmā apļa spēlē tika apspēlēta visai viegli, taču arī Kurzemes komanda ir tā, kuru nenovērtēt nedrīkst.

Līgas turnīra tabulā "Mārupes" komanda šobrīd atrodas ceturtajā vietā, taču attiecībā pret līgas līderu trio "Ventspils", "Valgunde" un "Aizkraukle" aizvadījusi attiecīgi trīs, divas un četras spēles mazāk.

Izmantotie resursi:
flavors.me: VK MARUPE : Flavors.me


Skatīt lielāku karti

Vai "Mārupes" komanda šonedēļ tiks pie trim uzvarām?

  • 16

  • 34


     [+] [-]

, 2010-02-01 17:09, pirms 14 gadiem
Kāpēc rakstu par VK Ventspils spēlēm liek tikai pie volejbola sadaļas, bet Mārupes kopējā???

Veiksmi Mārupei šajā nedēļā

     [+] [-]

, 2010-02-01 17:16, pirms 14 gadiem
Vai cilvēki Mārupē vismaz zin par VK Mārupe un vai dodās tos atbalstīt vismaz mājas spēlēs? Varbūt būtu nepieciešams vairāk informācijas un ar līdzjutēju atbalstu pirmā vieta līgā nav aiz kalniem.

     [+] [-]

, 2010-02-02 10:19, pirms 14 gadiem
Lai veicas Mārupei šonedēl!
Gaidam spēli pret Ventspili!
Tur arī redzes, kas ir kas!

  -1 [+] [-]

, 2010-02-04 16:59, pirms 14 gadiem
Par Mārupi vispār var nerakstīt.