Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Iecelnieks sezonu turpinās Grieķijā

Jānis Celmiņš

Iecelnieks sezonu turpinās Grieķijā
Lauris Iecelnieks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Viens no VK "Rīga / Lāse-R" līderiem Lauris Iecelnieks (viņš arī Latvijas izlases spēlētājs) pēc abpusējas vienošanās pārtraucis līgumattiecības ar Rīgas klubu un sezonu turpinās Grieķijas A1 līgas komandā "Apollon Kalamarias".

Šodienas "Schenker" volejbola līgas spēlē starp VK "Rīga / Lāse-R" un "Cēsu Alus" komandām laukumā nedevās viens no Rīgas kluba līderiem Lauris Iecelnieks.

Izrādās, ka Iecelnieks ir lauzis līgumu ar Rīgas klubu un sezonu turpinās Grieķijas A1 līgas komandā "Apollon Kalamarias".

"Jau rīt braucu uz Grieķiju. Par klubu pagaidām neko daudz pastāstīt nevarēšu, zinu tikai to, ka klubs šobrīd atrodas Grieķijas čempionāta turnīra tabulas lejasgalā - cīnās par iekļūšanu "play-off" turnīrā. Šādā situācijā kāda pašlaik ir Latvijā būtu grēks nemēģināt uzspēlēt tur. Piedāvājums ir labs gan finansiālā, gan citādā ziņā," portālam eSports.lv pastāstīja Lauris Iecelnieks.

"Runa nav par algas samazināšanu. Laurim tika piedāvāts spēlēt labākā līmenī un klubs uzskatīja par lietderīgu Lauri atlaist, viņš tomēr ir arī Latvijas izlases spēlētājs," kluba nostāju pauda VK "Rīga / Lāse-R" menedžeris Ainārs Dakša.

  -2 [+] [-]

, 2009-02-01 18:51, pirms 15 gadiem
šodien jau dzirdējām reizes 6as, skatoties spēli.!! :p

  +2 [+] [-]

, 2009-02-01 18:52, pirms 15 gadiem
JANA4KA rakstīja: šodien jau dzirdējām reizes 6as, skatoties spēli.!! :p
visi neskatijas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-02-01 19:18, pirms 15 gadiem
Būs laikam baigi garais raksts, jo papildina jau 30min!

  -1 [+] [-]

, 2009-02-01 19:22, pirms 15 gadiem
Pēdējais, kas brauc prom, lai izslēdz gaismu: futbolisti, basketbolisti, nu arī volejbolisti utt. - dodas prom rindām, virtenēm un kāšos.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-01 23:28, pirms 15 gadiem
sen bija laiks..
vajag veel kaadu pamata speeleetaaju no turienes prom..
nedomaaju neko sliktu

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 00:39, pirms 15 gadiem
jaa, izskatas, ka Lasei ar nauda beigusies! ja jau menedzeris blauj, ka viss ok ar naudu, tad jau tieshi preteji ir - NAV naudas. Robežsardze un RD - atteica, tagad jasak domat, ko laist vala. jocigi tikai, ka tadi veci ka Iecelnieks pamet grimstoso kugi pirmie - lideri tomer butu japietur pec iespejas. domaju, ka ari parejiem ja butu piedavajumi - vinji brauktu prom. droshi vien, ka nav pagaidam.

bet skumji kopuma!

SHIS ir ka naglai pa galvu: masteins, 2009-02-01 19:22, vakar, citēt
Pēdējais, kas brauc prom, lai izslēdz gaismu: futbolisti, basketbolisti, nu arī volejbolisti utt. - dodas prom rindām, virtenēm un kāšos.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 13:03, pirms 15 gadiem
piekrītu masteina teiktajam! Ļoti žēl , ka arī Lauris I. aizbrauc, jo esmu noskatījies praktiski visas Lāses spēles, komandā Lauris bija gan uzbrucējs, gan labs aizsardzībā - praktiski komandas - ,,gariņš .Lai nestāsta neviens ,arī Dakša , ka komandā viss ar finansēm ir kārtībā, ne aiz labas dzīves aizbrauc !Ko domā Rīgas domes ,,lielie''sporta speci,' kas nesīs atbildību par notiekošo volejbolā, konkrēti abu klubu apvienošanā , lielie speci dara visu ,lai labo, kas bija volejbolā ,vienkārši nograutu .

     [+] [-]

, 2009-02-02 18:53, pirms 15 gadiem
Runa nav par algas samazināšanu. Laurim tika piedāvāts spēlēt labākā līmenī un klubs uzskatīja par lietderīgu Lauri atlaist, viņš tomēr ir arī Latvijas izlases spēlētājs," kluba nostāju pauda VK "Rīga / Lāse-R" menedžeris Ainārs Dakša Meli..ir i algas samazinaashana gan lielas probleemas!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-02 23:58, pirms 15 gadiem
Esmu vienisprātis ar irigaciju.Žēl , ka uz krīzes rēķina un aplamu Rīgas domes sporta ,,vadoņu'' - P. Slukas u.c. darbību, likvidēs labi iesākto klubu volejbolu attīstību Latvijā .Aizies prom , ne tikai Lauris Iecelnieks,bet aŗī citi , kuri būs spējīgi konkurēt Eiropas tirgū .Par ko fanosim Latvijā! Kā izlādēsimies, kā atjaunosimies? Vai taupīsim arī šo enerģiju Larvijā?

     [+] [-]

, 2009-02-04 22:11, pirms 15 gadiem
ja nebūtu problēmu neviens nekur nebrtauktu no lāses kluba projām,jo klubs tomēr bija domāts ar nākotnes plāniem - skatu izlases virzienā...