Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ambiciozie cēsnieki pret VK "Rīga / Lāse-R"

Jānis Celmiņš

Ambiciozie cēsnieki pret VK "Rīga / Lāse-R"
Hermans Egleskalns, "Cēsu Alus"
Foto: Uvis Igalis

Svētdien kārtējā „Schenker” volejbola līgas otrā apļa spēlē VK „Rīga / Lāse-R” Olimpiskajā sporta centrā tiksies ar „Cēsu Alus” komandu, spēles sākums pulksten 16.00. Tiešraidē to noskatīties būs iespējams arī portāla eSports.lv veidotajā video tiešraidē.

Šī spēle Latvijas volejbola pazinēju vidū varētu izraisīt visai lielu interesi, jo kopš abu komandu pēdējās tikšanās reizes Cēsu klubs piedzīvojis visai lielas izmaiņas – laikā, kad lielākajai daļai sporta dzīves kūrētājiem (izņēmums nav arī volejbols) ir visai ievērojamas finansiālas problēmas, Cēsu klubu pastiprinājuši pieci leģionāri - Somijas izlases pirmā tempa uzbrucējs Henri Johanes Tomi (iepriekš spēlēja Somijas klubā „Santasport”), Puertoriko izlases libero Gregorijs Barrioss (Francijas čempions „Paris Volley” kluba sastāvā), pirmā tempa uzbrucējs slovāks Ričards Seiferts (viņa augums – 208 cm.), cēlājs no ASV Braiens Ņūkombs, Austrālijas izlases otrā tempa uzbrucējs Džošua Torps, kurš sezonu iesāka Igaunijas „Tartu Pere leib” klubā. Tāpat Cēsu rindās nu spēlē arī bijušais „rīdzinieks” – Artis Caics.

Pēc visām šīm izmaiņām „Cēsu Alus” komandas vadība klusībā cer pacīnīties par iekļūšanu Latvijas čempionāta finālā. „Mūsu mērķi šosezon ir iekļūt „Schenker” līgas play-off turnīrā un cīnīties par Latvijas čempionāta zelta medaļām. Joprojām uzskatu, ka favorīti Latvijas čempionātā ir VK „Rīga / Lāse-R” volejbolisti, bet redzēsim kā būs pavasarī,” neilgi pēc komandas pastiprināšanās portālam eSports.lv teica „Cēsu Alus” komandas vadītājs Kaspars Timermanis. Ja „Schenker” līgā Cēsu klubam „play-off” turnīrs kļūst ar vien neaizsniedzamāks, tad Latvijas čempionāta izšķirošie notikumi vel priekšā. Ja nenotiks kāda „dabas katastrofa”, tad tieši Cēsu un Rīgas klubi spēlēs vienā LČ pusfināla pārī, tādejādi svētdienas spēli var nosaukt par „ģenerālmēģinājumu pirms pusfināla”.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Cēsu klubs piedzīvoja sāpīgu zaudējumu (0:3) pret saviem galvenajiem pretiniekiem uz iekļūšanu „Schenker” līgas „play-off” turnīrā – „TTU”, bet rīdzinieki ceturtdien visai bezzobainā spēlē tikai ar 3:2 guva virsroku pār VK „Biolars / Ozolnieki” volejbolistiem.

Vai cēsnieki šodien spēs izrādīt cienījamu pretestību (tāpat kā tas bija Latvijas kausa izcīņas pusfinālā) Rīgas klubam un varbūt pat nopietni cīnīsies par uzvaru šajā spēlē… Redzēsim. Portāla eSports.lv rīcībā gan nonākusi informācija, ka kājas savainojumu guvis viens no Cēsu komandas papildinājumiem - Somijas izlases pirmā tempa uzbrucējs Henri Johanes Tomi, viņš nevarēšot spēlēt vismaz divas nedēļas.

Spēle eSports.lv video tiešraidē

Tie volejbola draugi, kuri nevarēs doties uz Olimpisko sporta centru, lai vērotu maču klātienē, to varēs noskatīties portāla eSports.lv veidotajā video tiešraidē.

Svētdien īsi pirms pulksten 16.00 portālā eSports.lv tiks ievietots links uz video translāciju. Spēlei ar komentāriem līdzi sekot palīdzēs Jānis Celmiņš.

Par visiem ar video tiešraidēm saistītiem jautājumiem (tuvākajām tiešraidēm, tehniskajām lietām u.c.) varat lasīt un uzdot arī savus jautājumus ŠEIT.

Otrā svētdienas „Schenker” līgas spēlē „Aeroc Rakvere” savā laukumā uzņems „Flamingo Volley”.

  +3 [+] [-]

, 2009-02-01 00:42, pirms 15 gadiem
go cēsis!