Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Kenijas rekordistei 400 metru skrējienā pozitīvas dopinga analīzes

Kenijas rekordistei 400 metru skrējienā pozitīvas dopinga analīzes
Džoisa Zakarija (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Divas Kenijas sportistes ir atstādinātas no sacensībām pēc pozitīvām dopinga analīzēm, ziņo Starptautiskā vieglatlētikas federācija (IAAF).

Pagaidu aizliegums piedalīties sacensībās ir noteikts 21 gadu vecajai Koki Manungai un astoņus gadus vecākajai Džoisai Zakarijai. Zakarija startē 400 metros, bet Manunga – 400 metru skrējienā ar barjerām.

Zakarija pasaules čempionātā priekšsacīkstēs laboja valsts rekordu, sasniedzot finišu 50,71 sekundēs. Pusfinālā viņa gan nepiedalījās. Manunga pasaules čempionātā izstājās priekšsacīkstēs.

Aizliegto vielu lietošanas dēļ šobrīd diskvalifikāciju izcieš 13 Kenijas sportisti. IAAF norādīja, ka izmeklēšanas laikā nesniegs komentārus par aizdomās turētajiem sportistiem.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -1 [+] [-]

, 2015-08-26 15:14, pirms 9 gadiem
Jamaiku arī vajadzētu izkratīt lai gan reiz to darīja, un tad pēkšņi Boltam radās trauma

  -1 [+] [-]

, 2015-08-26 16:04, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: Jamaiku arī vajadzētu izkratīt lai gan reiz to darīja, un tad pēkšņi Boltam radās trauma
Parak liela zvaigzne lai vinu tagad kads nokertu! Tas pats bija Amstrongu,domajams pec karjeras beigam varetu kkas uzpeldet,bet varbut ari nee!

  -1 [+] [-]

, 2015-08-26 16:14, pirms 9 gadiem
Cash rules everything around me
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-08-26 16:23, pirms 9 gadiem
Ka man apriebies tas dopings!

Vaidzetu taa,vienu reizi nokera,muza DSQ

Piemeram,shogad uzvar kads sportists,dabun zelta medalu,viss shtokos! Pec PC,atklajies ka lietojis dopingu!
Nakamaja PC svinigi ar himnu,medalam abalvo tos kas palika 2,3,4,bet vinu atbraushanu,uztureshanos uz nakamo PC apmaksa tas valsts federacija,kura sportistu nokera!

  +2 [+] [-]

, 2015-08-26 16:44, pirms 9 gadiem
Ka ari anulet visus rezultatus! Piemeram zelta medala Lodonas OS,dopings nebija atklats,bet ja tev uzker kkad tagad vai pirms RIO olimpiskajam spelem,muza DSQ,atnemt visas ieprieksh izcinitas medalas un anulet sasniegtos rezultatus!

     [+] [-]

, 2015-08-26 17:46, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Ka ari anulet visus rezultatus! Piemeram zelta medala Lodonas OS,dopings nebija atklats,bet ja tev uzker kkad tagad vai pirms RIO olimpiskajam spelem,muza DSQ,atnemt visas ieprieksh izcinitas medalas un anulet sasniegtos rezultatus!
tā būtu pareizi! vismaz sāktu domāt vai ir tā vērts. vēl jau ķīniešu rekordi, kas tagad tik kritis, bija aizdomīgi un lodes grūšanas no VDR laikiem, ir aizdomīgs. Bolta 9.58 ir tīrs dopings, bet viņš ar savu klaunizrādi stadionā, nostādīja vieglatlētikas federāciju nesliktā situācijā: tipa publika milzīgā starā, vieglatlētikai popularitāte, utt. Taču pieķerot sanāktu efekts kā atomsprādzienā. Kaut kas līdzīgs bija ar Ārmstrongu, tikai tur mērogs ir krietni mazāks (riteņbraukšana pret vieglatlētiku) un tikai arī tad viss sākās kad Ārmstrongs pats atzinās.
Vai Boltu sodīs? Drīzāk nē, lai gan pieņemu ka pēc kāda laika kāds kaut ko neoficāli, anonīmi iemetīs akmentiņu viņa dārziņā. Vēl jo vairāk jāpiebilst ka Jamaikas dopinga kontrole daudzus savējos bija spiesta sodīt, tātad kapēc Bolts pēkši varētu būt tīrs?

     [+] [-]

, 2015-08-26 18:03, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: tā būtu pareizi! vismaz sāktu domāt vai ir tā vērts. vēl jau ķīniešu rekordi, kas tagad tik kritis, bija aizdomīgi un lodes grūšanas no VDR laikiem, ir aizdomīgs. Bolta 9.58 ir tīrs dopings, bet viņš ar savu klaunizrādi stadionā, nostādīja vieglatlētikas federāciju nesliktā situācijā: tipa publika milzīgā starā, vieglatlētikai popularitāte, utt. Taču pieķerot sanāktu efekts kā atomsprādzienā. Kaut kas līdzīgs bija ar Ārmstrongu, tikai tur mērogs ir krietni mazāks (riteņbraukšana pret vieglatlētiku) un tikai arī tad viss sākās kad Ārmstrongs pats atzinās.
Vai Boltu sodīs? Drīzāk nē, lai gan pieņemu ka pēc kāda laika kāds kaut ko neoficāli, anonīmi iemetīs akmentiņu viņa dārziņā. Vēl jo vairāk jāpiebilst ka Jamaikas dopinga kontrole daudzus savējos bija spiesta sodīt, tātad kapēc Bolts pēkši varētu būt tīrs?
Es nerunaju par tieshi par Boltu,bet kopuma,reali za**bala tas viss!

Piekritu tev,domaju ka Boltu neviens nekad neuzkers,jo Jamaikas antidopinga kontrole piesedza Braunu,Asafu,iedodot kkadus mistiskus paris meneshu DSQ!
Bolts Jamaikai ir ka ikona,kuru nu vairs nevar ta isti sodit,tas butu spradziens,Amstronga gadijums butu ziedini!

Vajag sodit visus un stingri latvietis krievs amerikanis jamaikietis vacietis vienalag kadu valsti parstav,visiem maksimalos sodu,pec paris gadiem uz vienas rokas pirkstiem varetu palikt tie kas uzdroshinatos lietot dopingu!