Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autoavārijā bojā gājis PČ bronzas medaļnieks 400m skrējienā

Rolands Eliņš

Autoavārijā bojā gājis PČ bronzas medaļnieks 400m skrējienā
Abdelahs Haruns. Foto: AFP/Scanpix

Kataras Vieglatlētikas federācija apstiprinājusi ziņas, ka Abdelalahs Haruns, Kataru pārstāvošais vieglatlēts, miris 24 gadu vecumā. Viņš cieta autoavārijā.

"Kataras vieglatlētika un visas pasaules vieglatlētika šodien ir cietusi lielu zaudējumu," paziņojumā sacīja Kataras Vieglatlētikas federācijas vadītājs Mohameds Issa al-Fadala. Traģiskā autoavārija notika Dohā.

Abdelahs Haruns ir dzimis Sudānā, bet kopš 2015. gada pārstāv Kataru. Viņa karjeras lielākais panākums ir bronzas medaļa pasaules čempionātā 2017. gadā 400m skrējienā.

Haruna rēķinā ir arī sudraba medaļa PČ telpās 2016. gadā un zelta medaļa Āzijas spēlēs 2018. gadā. Savukārt 2019. gada PČ viņam sanāca neveiksmīgs, turklāt pēc tam nācās ilgāku laiku veltīt, lai atgūtos no traumas, un šovasar viņš turpināja aktīvi censties, lai izpildītu Tokijas olimpisko spēļu normatīvu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/athletics...