Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

"L'Epique" par gada labākajiem nosauc Boltu un S. Viljamsu

Jānis Pārums

"L'Epique" par gada labākajiem nosauc Boltu un S. Viljamsu
Useins Bolts
Foto: AP/Scanpix

Franču izdevums "L'Epique" par gada labākajiem sportistiem nosaucis trīskārtējo olimpisko čempionu, jamaikiešu sprinteri Useinu Boltu un amerikāņu tenisisti Serēnu Viljamsu, kura olimpiādē uzvarēja gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs.

Bolts šo balvu ieguvis jau trešo reizi – pirms tam arī 2008. un 2009.gadā, kad tika izcīnīti trīs olimpiskie un pasaules čempiona tituli. Šogad Bolts atkārtoja Pekinas panākumu, Londonas olimpiskajās spēlēs triumfējot 100 un 200 metru distancēs, kā arī 4x100 metru stafetē.

"Šī bija lieliska sezona. Daudz biju strādājis, lai uzvarētu atkal. Tas bija liels pagodinājums aizstāvēt savus titulus," sacīja Bolts. "Tagad skatos Rio [olimpisko spēļu] virzienā, lai labotu dažus rekordus..."

Tenisiste Serēna Viljamsa šo gadu WTA rangā noslēdza trešajā vietā, lai gan uzvarēja "US Open", Vimbldonā, un Londonas olimpiskajās spēlēs, turklāt pēdējos divos turnīros triumfēja gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs. Īpaši izcila Serēnai bija sezonas otrā puse. "L'Epique" balvu Viljamsa jaunākā ieguvusi pirmo reizi.

Izmantotie resursi:
Reuters

     [+] [-]

, 2012-12-13 23:05, pirms 11 gadiem
"L'Equipe" franču izdevums. Ne "L'Epique". Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...