Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Foto: Bolts jau ieradies Maskavā uz pasaules čempionātu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Pasaules labākais sportists ("Laureus" versijā) Useins Bolts ir viens no pirmajiem pasaules vieglatlētikas spīdekļiem, kas ieradies uz pasaules meistarsacīkstēm.

"Olimpiskās spēles jau ir aiz muguras. Tagad esmu šeit, lai atgūtu savu titulu", pēc ierašanās Maskavā aģentūrai reuters.com teica jamaikiešu sprinteris, kurš iepriekšējā pasaules čempionātā 100 metru skrējienā tika diskvalificēts par pāragru startu. Bolts tagad atzinies, ka jau paspējis novērtēt krievu meiteņu skaistumu, bet treniņus Krievijas galvaspilsētā viņš uzsāk no šodienas. Pasaules čempionāts tiks atklāts 10. augustā.

Svētdien viņš piedalījās "PUMA Jamaica Party", kas risinājās sociālajā klubā "Gorky" parkā. Pasākuma viesu vidū bija arī Starpatutiskās vieglatlētikas federācijas viceprezidents Sergejs Bubka. Piedāvājam foto reportāžu no minētā notikuma.

Foto: AP, AFP / Scanpix, mos2013.ru.