Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Torkildsens: "Man vienkārši gadījās slikta diena..."

Jānis Pārums

Torkildsens: "Man vienkārši gadījās slikta diena..."
Andreass Torkildsens
Foto: AFP/Scanpix

Pēc šķēpmešanas finālsacensībās pasaules čempionātā vieglatlētikā komentārus sniedza trīs medaļnieki – čempions Matiass De Cordo, vicečempions Andreass Torkildsens un bronzas medaļas ieguvējs Giljermo Martiness.

Matiass De Cordo (86.27): "Treneris teica, lai jau pirmajā mēģinājumā izpildīt savu labāko metienu, kas man arī izdevās. Esmu ļoti priecīgs, ka ar to bija pietiekami uzvarai. Nezinu, kas šodien bija noticis ar Andreasu Torkildsenu, kāpēc viņš nebija spējīgs mani apdraudēt. "

Andreass Torkildsens (84.78): "Man sudraba medaļa ir tikai otrā vieta. Tas nozīmē – es zaudēju sacensības. Statistikā mans šodienas veikums parādīsies kā mans sliktākais rezultāts kopš pasaules čempionāta Parīzē. Vienlaikus šī ir astotā medaļa pēc kārtas lielajās sacensības. Zinu, ka zelts man bija pa spēkam, taču man šodien bija slikta tehnika. Šogad daudz reižu biju metis [vismaz] 86 metrus, tāpēc šodien man vienkārši gadījās slikta diena. De Cordo uzvara man nav pārsteigums, jo viņš mani ir pārspējis jau iepriekš."

Giljermo Martiness (84.30): "Esmu gandarīts ar savu otro pasaules čempionātu medaļu. Pirms tam savainojuma dēļ nepiedalījos starptautiskās sacensībās. Medaļa apliecina, ka es esmu pasaules klases sportists."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-03 18:02, pirms 13 gadiem
japiekrit Torkildsenam vins var daudz labak ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-09-03 23:31, pirms 13 gadiem
Da zajeba.. tie čīkstētāji..,da es to un šito...,pakāsi un viss...vajag iemācīties arī zaudēt un uzslavēt uzvarētāju...,tas dotu daudz lielāku cieņu..,nekā..man jau astotā medaļa un slikta diena....,karoče bla...bla...bla...!!! TROLLI...iemācies zaudēt....!!!

     [+] [-]

, 2011-09-03 23:59, pirms 13 gadiem
Modžohēds rakstīja: Da zajeba.. tie čīkstētāji..,da es to un šito...,pakāsi un viss...vajag iemācīties arī zaudēt un uzslavēt uzvarētāju...,tas dotu daudz lielāku cieņu..,nekā..man jau astotā medaļa un slikta diena....,karoče bla...bla...bla...!!! TROLLI...iemācies zaudēt....!!!
ak Tu zemnieks !! profesionalam sportistam nav jamak zaudet !! zaudet var macet amatieri ! Ja tu neej uz 8 un vairak medlam, tad tu nevari but augsto saniegumu sporta. No Andreassa vispar vajadzetu macities kadai jabut attieksmei pret treniniem un sacensibam. Ipasi jau dazam labam LV sportistam.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-04 01:27, pirms 13 gadiem
Modžohēds rakstīja: Da zajeba.. tie čīkstētāji..,da es to un šito...,pakāsi un viss...vajag iemācīties arī zaudēt un uzslavēt uzvarētāju...,tas dotu daudz lielāku cieņu..,nekā..man jau astotā medaļa un slikta diena....,karoče bla...bla...bla...!!! TROLLI...iemācies zaudēt....!!!
un ko tad viņš tādu pateica,tu Ābram!? tev nepatīk,ka viņam vienmēr augstākie mērķi? sūdzējās par vēju vai sauli? nē,pats atzina,ka sodien sūdīgi metis. zinot viņa rezultātus, neko nepareizu viņš nepateica, nekas nav piedzejots

     [+] [-]

, 2011-09-04 09:31, pirms 13 gadiem
Tu taču esi LOSIS, te neiet runa par atieksmi pret treniņiem, bet gan nīkulīga attaisnojumu meklēšana zaudējumam..! Lai pamacās no Bolta..,bet ko tur runāt-LOSIS paliek LOSIS un TROLIS ir TROLIS...
many rakstīja: ak Tu zemnieks !! profesionalam sportistam nav jamak zaudet !! zaudet var macet amatieri ! Ja tu neej uz 8 un vairak medlam, tad tu nevari but augsto saniegumu sporta. No Andreassa vispar vajadzetu macities kadai jabut attieksmei pret treniniem un sacensibam. Ipasi jau dazam labam LV sportistam.

     [+] [-]

, 2011-09-04 09:34, pirms 13 gadiem
Visiem iesaku, sākumā izdarīt un tad runāt...,savādāk sanāk tā nesmuki...,nu tā pat kā mūsu slavenajai Basketbola dzērāju blicej....!!!!

     [+] [-]

, 2011-09-04 13:22, pirms 13 gadiem
Modžohēds rakstīja: Tu taču esi LOSIS, te neiet runa par atieksmi pret treniņiem, bet gan nīkulīga attaisnojumu meklēšana zaudējumam..! Lai pamacās no Bolta..,bet ko tur runāt-LOSIS paliek LOSIS un TROLIS ir TROLIS...
eu zemniek novelc pastalas !! 200gadu jau tadas neviens nenesa un izlasi velreiz ko rakstiju nevis pakjer to dalju no komentara kurai vari uzbraukt !!

     [+] [-]

, 2011-09-04 18:06, pirms 13 gadiem
AllBlacks rakstīja: un ko tad viņš tādu pateica,tu Ābram!? tev nepatīk,ka viņam vienmēr augstākie mērķi? sūdzējās par vēju vai sauli? nē,pats atzina,ka sodien sūdīgi metis. zinot viņa rezultātus, neko nepareizu viņš nepateica, nekas nav piedzejots
MUDAK izlasi komentāru...un tad sāc dzejot..!!!

  -1 [+] [-]

, 2011-09-04 18:42, pirms 13 gadiem
Modžohēds rakstīja: MUDAK izlasi komentāru...un tad sāc dzejot..!!!
"nīkulīgs attaisnojums" būtu,ja sūdzētos,ka saule acīs spīdēja, vējš trauceja,vai ko tamlīdzīgu. Ja pats pasaka,ka "man šodien bija slikta tehnika", tad kur tu kāds nīkulīgs attaisnojums? Dažreiz liekas,ka sportisti pēc zaudējuma vispār nedrīkst muti atvērt,lai neuzrastos kāds idiots,kas parastā teikumā atrod nezin kādas atmazkas un čīkstēšanu

     [+] [-]

, 2011-09-04 21:31, pirms 13 gadiem
1. Statistikā mans šodienas veikums parādīsies kā mans sliktākais rezultāts kopš pasaules čempionāta Parīzē. 2.Vienlaikus šī ir astotā medaļa pēc kārtas lielajās sacensības. 3.Zinu, ka zelts man bija pa spēkam, taču man šodien bija slikta tehnika. 4. Šogad daudz reižu biju metis [vismaz] 86 metrus, tāpēc šodien man vienkārši gadījās slikta diena. Tātad, 4 teikumi...,kuros nabaga Trolītis raud, ka nav izdevies uzvaret un manās acīs tā ir nīkulīga čikstēšana. Un tu MUDAK arī vari sākt tagad un čīkstēt...uzpriekšu...!!!!
"nīkulīgs attaisnojums" būtu,ja sūdzētos,ka saule acīs spīdēja, vējš trauceja,vai ko tamlīdzīgu. Ja pats pasaka,ka "man šodien bija slikta tehnika", tad kur tu kāds nīkulīgs attaisnojums? Dažreiz liekas,ka sportisti pēc zaudējuma vispār nedrīkst muti atvērt,lai neuzrastos kāds idiots,kas parastā teikumā atrod nezin kādas atmazkas un čīkstēšanu
[/quote]

     [+] [-]

, 2011-09-05 01:15, pirms 13 gadiem
Modžohēds rakstīja: 1. Statistikā mans šodienas veikums parādīsies kā mans sliktākais rezultāts kopš pasaules čempionāta Parīzē. 2.Vienlaikus šī ir astotā medaļa pēc kārtas lielajās sacensības. 3.Zinu, ka zelts man bija pa spēkam, taču man šodien bija slikta tehnika. 4. Šogad daudz reižu biju metis [vismaz] 86 metrus, tāpēc šodien man vienkārši gadījās slikta diena. Tātad, 4 teikumi...,kuros nabaga Trolītis raud, ka nav izdevies uzvaret un manās acīs tā ir nīkulīga čikstēšana. Un tu MUDAK arī vari sākt tagad un čīkstēt...uzpriekšu...!!!!
tu izkopēji četrus pavisam normālus teikumus. Varu tikai atkārtot,ka daži idioti jebkuru teikumu,klusēšanu ieskaitot, iztulkos kā čīkstēšanu un raudāšanu. Tajos teikumos ir pašsaprotami fakti,pavisam normāla saruna,ir jābūt pajolim, lai tur sazīmētu nīkulīgu čīkstēšanu. tu jau pats sevi būtībā nodod ar saviem "trollīšiem", ka tev vnk nepatīk Torkildsens vai arī norvēģi kā tādi un tad nu izmisis meklē katru teikumu,kur piesieties. Sportisti vairs runāt nedrīkstēs,štoļi?
diez,kā tāds varonis kā tu ieteiks sportistam runāt,ja viņam ir,savainojums,piemēram. Nedod dies,kaut ko tadu pieminēt. uzreiz monitora varonis viņu pataisīs par mīksto

     [+] [-]

, 2011-09-05 12:37, pirms 13 gadiem
Mazais,kad pārnāksi no skolas,lūk tev atjautības uzdevums:

"Protams, es esmu ārkārtīgi sarūgtināts, ka man nebija iespēja aizstāvēt savu titulu pāragrā starta dēļ. Visās sacensību kārtās jutos patiešām labi un finālā biju gatavs skriet ātri. Biju smagi strādājis, lai labāko formu sasniegtu uz pasaules čempionātu un viss izskatījās patiešām labi."

ar ko šis tik diži atšķiras no tevis izkopētajiem 4 teikumiem? Varu derēt,ka šeit arī tu mierīgi varētu sazīmēt raudāšanu,ka nav izdevies. Nu,kur starpība? Tjipa, viens sportists tev patīk,otrs nepatīk,tur visa starpība?

     [+] [-]

, 2011-09-05 12:41, pirms 13 gadiem
Un otrs atjautības uzdevums tev:
Aizpildi divus tukšos lauciņus ar pareizajiem burtiem vārdā "A_s_lūti"