Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:597, Did:0, useCase: 3

ASV hokejisti pārliecinoši apspēlē norvēģus

ASV hokejisti pārliecinoši apspēlē norvēģus
ASV hokejisti līksmo
Foto: Scanpix Sweden

Otro uzvaru Vankūveras olimpiskajā hokeja turnīrā izcīnījuši ASV hokejisti, kas ar 6:1sagrāva Norvēģijas hokejistus. Šī ASV hokejistiem bija otrā uzvara, bet norvēģiem šis bija otrais zaudējums.

Spēle iesākās ar lielu ASV hokejistu spiedienu, kas drīz arī pārvērtās vārtu guvumā. Izgājienu realizēja Fils Kessels. Pēc gūtajiem vārtiem ASV turpināja uzbrukt, kur lieliska izdevība bija Raienam Melonam, taču viņa metiens trāpīja pa vārtu pārliktni. Nedaudz vēlāk pa vārtu pārliktni trāpīja arī Zaks Parise. Burtiski jau nākamajā uzbrukumā rezultātu izlīdzināt varēja norvēģi, taču viņu bīstamo sitienu atvairīja ASV izlases vārtsargs Raiens Millers. Spēles 13.minūtē ASV guva otros vārtus. Norvēģu vārtsargs atvairīja pirmo sitienu, taču pie atsistās ripas pirmais bija Kriss Drūrijs, kurš arī panāca 2:0. Jāatzīmē, ka pirmajā trešdaļā ASV pa norvēģu vārtiem izdarīja 15 metienus, bet norvēģi – divus.

Otrās trešdaļas piektajā minūtē ASV panāca 3:0. Vispirms tika izdarīts metiens no zilās līnijas, taču veiksmīgi vārtos darbojās norvēģu vārtsargs, kurš atvairīja šo metienu, taču pirmais pie atsistās ripas piesteidzās Patriks Keins, kurš arī panāca 3:0. Nedaudz vēlāk laba izdevība bija norvēģiem, kuri izgāja divi pret vienu aizsargu, taču pārspēt vārtsargu viņiem neizdevās. Pagāja dažas minūtes un norvēģi guva vārtus, kad mazākumā ASV izlases vārtsargu pārspēja Marius Holtets.

Trešajā trešdaļā ASV hokejisti turpināja uzbrukt, taču ceturtos vārtus viņiem gūt neizdevās. Arī norvēģi ik pa laikam atbildēja ar bīstamiem pretuzbrukumiem, taču arī viņi nespēja pārspēt ASV izlases vārtsargu. Spēles 46. minūtē lielisku individuālo meistarību nodemonstrēja Džeks Džonsons, kurš apspēlēja divus norvēģu spēlētājus, taču viņa metienu atsita vārtsargs. Pirmais pie atsistās ripas piesteidzās Melons, kurš panāca 4:1. Norvēģi salūza un spēles izskaņā vēl divus vārtus guva Braiens Rafalskis, tādejādi panākot 6:1.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-19 00:35, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Kapēc tiek likti iekšā nepabeigti raksti????

Autor - izdari darbu kārtīgi, uztaisi rakstu, un tad liec iekšā, nevis te pa rindkopai kopē... Haltūra.
Kāda haltūra? Iemetu ievadu un uzreiz visu papildinu, izlabojot pēdējās kļūdas

     [+] [-]

, 2010-02-19 00:41, pirms 14 gadiem
nevis speles 16. minuute, bet 56. minuutee rezultats kljuva 4-1 un pec tam vel divas ripas, taa ka nemaz tik parliecinoshi amishi tai spelee neizskatijaas. Lai gan bij tads iespaids, ka vinjiem 3-1 apmierinaja un ipashi neraavaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-02-19 00:42, pirms 14 gadiem
Gatis Liepiņš rakstīja: Kāda haltūra? Iemetu ievadu un uzreiz visu papildinu, izlabojot pēdējās kļūdas
neņem galvā

  -1 [+] [-]

, 2010-02-19 00:43, pirms 14 gadiem
sandza rakstīja: nevis speles 16. minuute, bet 56. minuutee rezultats kljuva 4-1 un pec tam vel divas ripas, taa ka nemaz tik parliecinoshi amishi tai spelee neizskatijaas. Lai gan bij tads iespaids, ka vinjiem 3-1 apmierinaja un ipashi neraavaas
ASV izlase nav ta kas par jebkuru cenu censhas gut vairak vartu,kad uzvara gandriz roka,vini spele uzmanigi!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-02-19 00:43, pirms 14 gadiem
Būtu labi spēlēt par iekļūšanu 1/4 finālā Latvija - Norvēģija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-19 00:46, pirms 14 gadiem
Kads vel parliecinoshi?! Noskatiijos speeli... Saprotu,ka vinji taupa speekus naakamai speelei ar Kanaadu,bet nu vinjiem stipri pie daudz kaa jaapiedomaa lai kaa liidziigs ar liidziigu nospeeletu ar vinjiem!

     [+] [-]

, 2010-02-19 01:05, pirms 14 gadiem
tikko pa ltv7 iet 2. periods un ir kļūda vēlviena... nevis 5 minūtē panāca 3:0 bet 6 minūtē !

  +1 [+] [-]

, 2010-02-19 02:20, pirms 14 gadiem
misters-bins rakstīja: Kads vel parliecinoshi?! Noskatiijos speeli... Saprotu,ka vinji taupa speekus naakamai speelei ar Kanaadu,bet nu vinjiem stipri pie daudz kaa jaapiedomaa lai kaa liidziigs ar liidziigu nospeeletu ar vinjiem!
šitas amīšu sastāvs vēl baigi zaļš, sočos , ja būs nhl spēlētāji, protams.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-19 11:36, pirms 14 gadiem
Tikai nav teikts ka LV uzvareetu. Sad but true.

normiic rakstīja: Būtu labi spēlēt par iekļūšanu 1/4 finālā Latvija - Norvēģija!