Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Eiropas sieviešu basketbola čempionāta izšķirošos mačus

VSB piedāvā Eiropas sieviešu basketbola čempionāta izšķirošos mačus
Alba Torensa: divkārtēja labākā Eiropas basketboliste
Foto: fibaeurope.com

Piektdien, 26. jūnijā, un svētdien, 28. jūnijā, "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Eiropas sieviešu basketbola čempionāta izšķirošās spēles. Piektdien pusfinālos Serbijas izlase tiksies ar Baltkrieviju un Francija ar Spāniju, bet svētdien notiks spēle par bronzas medaļām un fināls. Baudiet basketbolu kanālā VSB!

Eiropas sieviešu basketbola čempionātā atlikušas četras izšķirošās spēles. Pirmajā pusfinālā Serbijas izlase tiksies ar Baltkrieviju, bet otrajā pusfinālā Francija spēlēs ar Spānijas basketbolistēm. Tikai vienā no ceturtdaļfināliem uzvarētājas tika noskaidrotas laicīgi – Serbija apspēlēja Turciju ar 75:63. Pārējās trijās spēlēs pusfināla dalībnieces tika noskaidrotas pašās spēļu beigās. Baltkrievija uzvarēja Lietuvu ar 68:66, Spānija pārspēja Melnkalni ar 75:74 un Francija apspēlēja Krieviju ar 77:74.

Madars Bergmanis, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: “Lielo iespēju spēle. Uzvarētājas pirmo reizi sasniegs dāmu Eurobasket finālu. Papildus vērtību uzvarai šajā pusfinālā piešķir fakts, ka svētdien, kad tiks dalītas medaļas, ne Serbija, ne Baltkrievija nebūs favorītes cīņā ar Spāniju un Franciju.”

Guntars Jonāns, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: “Esošās Eiropas čempiones un vicečempiones tiksies jau pusfinālā! Spānija un Francija ir, iespējams, divas labākās šī čempionāta komandas. Spānija ir uzvarējusi visās čempionāta spēlēs. Komandas līdere Alba Torensa ir neapšāubāma komandas līdere ,kas dara visu, lai Spānija varētu uzvarēt – gūst punktus, cīnās zem groziem un piespēlē. Laba palīdze Torensai ir jaunā centra spēlētāja Astou Ndura, kas ir labākā cīnītāja zem groziem un galvenais aizsardzības balsts soda laukumā. Francija zaudējumu ir piedzīvojusi tikai vienu reizi. Komandas neapšaubāma līdere ir Sandrine Gruda, kas ar 18.3 punktiem ir otra rezultatīvākā spēlētāja turnīrā. Gruda ir arī labākā cīņā zem groziem. Komandas saspēli, kas ir labākā čempionātā, regulē Selīna Dumerka. Francijai ir augums un atlētisms, ko likt pretī spānietēm praktiski visās pozīcijās.”

Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm spēles kanālā VSB:
• Piektdien, 26. jūnijā 18:55 Pusfināls. Serbija – Baltkrievija
• Piektdien, 26. jūnijā 21:25 Pusfināls. Francija – Spānija

• Svētdien, 28. jūnijā 17:25 Spēle par trešo vietu
• Svētdien, 28. jūnijā 19:55 Fināls

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja