Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB pārraidīs "City" un "Barcelona" dueli

VSB pārraidīs "City" un "Barcelona" dueli
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Otrdien, 24. februārī, un trešdien, 25. februārī, "Viasat Sport Baltic" (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmās spēles: "Manchester City" – "Barcelona", Turīnas "Juventus" – Dortmundes "Borussia", Leverkūzenes "Bayer 04" – Madrides "Atletico" un "Arsenal" – "Monaco". Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālos VSB un TV6!

Šonedēļ vēl astoņas komandas aizvadīs UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēles. Uzmanības centrā būs Anglijas čempionu "Manchester City" tikšanās ar Spānijas vicečempioniem "Barcelona". Abu komandu lielākās zvaigznes ir divi Argentīnas izlases futbolisti Lionels Mesi un Serhio Agvero. Pirmais ir trīskārtējais FIFA Zelta bumbas ieguvējs, otrais šobrīd dala Anglijas Premjerlīgas rezultatīvākā spēlētāja godu ar "Chelsea" uzbrucēju Djegu Koštu.

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Lionels Mesi pret Serhio Agvero – divu Argentīnas supersnaiperu superduelis superlielkaujā! Šīs būs divas centrālās figūras laukumā, taču šādus dueļus mēs patiesībā varētu piemeklēt katrā no pozīcijām... Arī iepriekšējā sezonā abi grandi tikās astotdaļfinālā, un toreiz divu spēļu summā ar 4:1 uzvarēja "Barcelona". Interesanti, ka šoreiz mājinieku treneris Manuels Pelegrīni solījies skrieties ar kataloniešiem bumbas kontrolē. Redzēsim, kas no tā iznāks! Laukuma saimniekiem šajā ziņā noteikti liels zaudējums būs pussarga Jajas Turē prombūtnē diskvalifikācijas dēļ. Taču nedēļas nogalē Anglijas čempioni nospēlēja ļoti pārliecinoši Premjerlīgā, tikmēr "Barcelona" negaidīti paklupa savā laukumā Spānijas čempionātā.”

Aivars Zahārovs, "Viasat" Sport Baltic komentētājs: "Itālijas čempioni un A sērijas līderi Turīnas "Juventus" labā noskaņojumā var gatavoties mačam ar Vācijas vicečempioniem, kuriem šī sezona nemaz tik spīdoša nav. Jirgena Klopa vadītā Dortmundes "Borussia" tikai pēdējos mačos Bundeslīgā ir attapusies, un, izcīnot trīs uzvaras pēc kārtas, pametusi izkrišanas zonu. Skaidrs, ka par augstām vietām dortmundieši šosezon Bundeslīgā necīnīsies, līdz ar to jākoncentrējas UEFA Čempionu līgai. Aizpērnās sezonas finālisti var sagādāt problēmas "Juventus" vienībai, kas pēdējos A sērijas mačos pret "Atalanta" un "Cesena" nemaz tik labi neizskatījās.”

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Nepārsteigs, ja šī mača gaita atgādinās "Schalke 04" un Madrides "Real" spēli, kad pagājušajā nedēļā šīs Vācijas un Spānijas komandas tikās Gelzenkirhenē. Raugi, ka vienas komandas meistarība tomēr ir acīmredzami augstāka. Bet varbūt "Bayer 04" būs atradusi zāles, ko likt pretī pagājušās sezonas turnīra finālistu spēlei, un tas kā vēl nekad liks dzirksteļot Djego Simeonam laukuma malā?.

Oskars Morozovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Jau teju 20 gadus Arsēns Vengers ir Londonas "Arsenal" galvenais treneris, taču ar "Monaco" klubu, kurā savulaik izcīnīja savas pirmās trofejas trenera karjerā, viņš oficiālā spēlē tiekas pirmo reizi. Čempionu līgas astotdaļfinālā "Arsenal" nonākuši 15. reizi pēc kārtas, taču pēdējās četrās sezonās tieši šajā kārtā dalību arī beiguši, savukārt "Monaco" Čempionu līgā atgriežas pēc deviņām sezonām bez Eirokausu turnīriem. Savā laukumā "Arsenal" spēlē pārliecinoši - pēdējais zaudējums piedzīvots pērnā gada 22. novembrī Premjerlīgas spēlē, taču Čempionu līgā - pirms gada, astotdaļfināla spēlē pret "Bayern", savukārt "Monaco" šosezon Čempionu līgas izbraukumā tikuši pie četriem no deviņiem iespējamiem punktiem. Spēlei ir ne tikai principiāls, bet arī sentimentāls konteksts.”

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 24. februārī 21:35 "Manchester City" – "Barcelona"
• Otrdien, 24. februārī 23:45 Turīnas "Juventus" – Dortmundes "Borussia"
• Trešdien, 25. februārī 22:25 Leverkūzenes "Bayer 04" – Madrides "Atletico'
• Trešdien, 25. februārī 23:45 "Arsenal" – "Monaco"

UEFA Čempionu līgas spēle kanālā TV6:
• Trešdien, 25.februārī 21:30 Arsenal – Monaco

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.