Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB komentētājs Siksnis: Dukuriem vēl nevajag kārt medaļas kaklā

Andrejs Siliņš

VSB komentētājs Siksnis: Dukuriem vēl nevajag kārt medaļas kaklā
Tomass un Martins Dukuri Soču olimpiskajā trasē
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Šodien Soču Ziemas Olimpiskajās spēlēs „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā cīņu par zeltu skeletona trasē, kur sacensības sāks Martins un Tomass Dukuri. Leldei Priedulēnai būs 3. un 4.brauciens skeletonā un Žanna Juškāne startēs 15 km distancē biatlonā.

Plkst.14:30 cīņu par medaļām sāks brāļi Martins un Tomass Dukuri, šobrīd pirmo divu vietu īpašnieki Pasaules kausa kopvērtējumā. Pirms četriem gadiem Vankuverā Martins izcīnīja sudrabu, piekāpjoties kanādietim Džonam Montgomerijam, bet Tomass palika 4.vietā. Sočos brāļu galvenie konkurenti būs krievi Aleksandrs Tretjakovs un Sergejs Čudinovs, 3.vietas īpašnieks Pasaules kausā amerikānis Metjū Antuāns, arī vācieši Franks Rommels un Aleksandrs Kroekls.

3. un 4.braucienu dāmu skeletona sacensībās veiks Lelde Priedulēna, kura pēc vakardienas braucieniem ieņem 15.vietu. Pirmajās trijās vietās šobrīd ir Lielbritānijas sportiste Elizabete Jarnolda, amerikāniete Noelle Pikusa-Peisa un krieviete Jeļena Ņikitina.

Plkst.17:00 savā otrajā distancē dosies arī biatloniste Žanna Juškāne. Par Olimpiskajām čempionēm Sočos jau kļuvušas Slovākijas krieviete Anastasija Kuzmina un baltkrieviete Darja Domračova.

Cīņa par godalgām skeletonā Sočos būs ārkārtīga sīva, un nekādā gadījumā nevajag jau tagad kārt medaļas kaklā brāļiem Dukuriem.
VSB komentētājs Pēteris Siksnis: “Cīņa par godalgām skeletonā Sočos būs ārkārtīga sīva, un nekādā gadījumā nevajag jau tagad kārt medaļas kaklā brāļiem Dukuriem. Krievijas sportisti Tretjakovs un Čudinovs nevienā no treniņiem savu īsto potenciālu nav nodemonstrējuši, turpinot slēpties, savukārt par amerikāņu spēku varēja pārliecināties dāmu pirmajos divos sacensību braucienos – nebūt ne ar labākajiem braucieniem trasē, ASV skeletonistes demonstrēja fantastisku ātrumu, kas nozīmē, ka tehnika viņiem ir lieliska. Vēl vieni mūsu konkurenti, vācieši, arī noteikti uz četrgades svarīgākajiem mačiem būs sagatavojušies godam. Visticamāk, medaļnieki būs zināmi vien sacensību noslēdzošajā, ceturtajā braucienā sestdien!”

Sacensības slēpošanā, skeletonā un biatlonā komentēs Pēteris Siksnis, Gints Biedris, Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs.

XXII Ziemas Olimpiskās spēles kanālā „Viasat Sport Baltic”:

• Piektdien, 14.februārī 14:30 Ziemas OS. Skeletons. Vīrieši. 1.brauciens.
• Piektdien, 14.februārī 16:00 Ziemas OS. Skeletons. Vīrieši. 2.brauciens.
• Piektdien, 14.februārī 17:00 Ziemas OS. Biatlons. 15 km. Sievietes.

Atgādinām arī, ka „Viasat” – oficiālā Ziemas Olimpisko spēļu televīzija – pārraidīs gandrīz visus 2014.gada Soču Olimpisko spēļu notikumus augstas izšķirtspējas (HD) kvalitātē. „Viasat” Olimpiskās spēles tiešraidē translēs septiņos speciāli izveidotos „Viasat OS” HD kanālos, kā arī sporta kanālā „Viasat Sport Baltic”, kas nodrošinās interesantāko notikumu tiešraides ar komentāriem latviešu valodā. Kopumā „Viasat” Olimpiskās spēles translēs vairāk nekā 1200 stundu apjomā. Sočos notiekošo faniem ļaus izbaudīt arī kanāli „TV3”, „TV6” un interneta portāls „TVPlay”, kuros varēs sekot līdzi pilnīgi visām hokeja spēlēm, tostarp Latvijas izlases sniegumam.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-14 14:20, pirms 11 gadiem
Taisnība....aizturēsim elрu un...рaklusēsim рirms vētras...

     [+] [-]

, 2014-02-14 17:02, pirms 11 gadiem
Martins pret Tretjakovu
1.brauciens: +0.10; +0.16; +0.22; +0.26; +0.24; +0.23
2.brauciens: +0.11; +0.19; +0.22; +0.22; +0.27; +0.33
Pārsvars par 3.vietā esošo Deiliju Martinam gan ir jau 1.03 (!) sekunde.
Martins brauc labi, bet Tretjakovs šeit ir ārpus konkurences.
Kaut kā man nepatīk Tomasa kamanas, jo nu neslīd, neslīd!

     [+] [-]

, 2014-02-14 17:38, pirms 11 gadiem
Kaut kur nokļūdījās Tomas vel trases vidus daļā pārsvars bija 0.47 pār Romelu, bet beigas tik 0,07. Laikam , kur driftā salika kamanas tur visu pazaudēja.