Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Kambala un Dumpis apmainās amata noslēpumiem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Aktieris Uldis Dumpis savulaik bijis sekmīgs basketbolists, savukārt Kaspars Kambala atzīst, ka viņam basketbola laukumā nereti noder aktiermāksla, jo "cilvēki gaida šovu". Tādēļ, TV6 raidījums "Overtime TV" abus sava žanra meistarus saveda kopā nelielai pieredzes apmaiņai.

Sportists atklāja "Kambalas elkoņa" tehniku, kamēr aktieris ne tikai tēloja nogrēkojušos basketbolistu, bet arī mācīja kā pareizi atzīties mīlestībā. Abu dzīvīgajā sarunā tika atrastas pārsteidzoši daudzas līdzības sporta un skatuves dzīvē.

Tāpat šodien raidījumā viesojas Latvijas Bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis, kurš atklāja par emocionālajiem sarežģījumiem gatavojoties pēcolimpiskajai sezonai, kā arī par jauno un daudzsološo jauno un daudzsološo jauno sportistu iesaistīšanu topošo bobslejistu rindās. Bez tam analizēta tiek jaunievēlētās Saeimas potenciālā ietekme uz Latvijas sportu, un daudz kas cits.

Skaties jau šovakar 22:05 kanālā TV6 un TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +1