Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē VSB no Itālijas rādīs F1

Nedēļas nogalē VSB no Itālijas rādīs F1
Jānis Janševics
Foto: VSB

Šīs nedēļas noslēgumā kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) tiešraidēs pārraidīs F1 pasaules čempionāta Itālijas GP treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides. Šo sporta notikumu latviešu valodā VSB kanālā komentēs Jānis Janševics, Ģirts Timrots un Aldis Putniņš.

Itālijas Lielās Balvas izcīņu un Moncas trase ir viens no Eiropas un Pasaules autosporta pamatiem un leģendārākajām vietām. 1921.notika pirmā Itālijas GP un gadu vēlāk tika uzbūvēta Moncas trase. Pirmajā F1 pasaules čempionātā 1950.gadā sacīkstes Moncā bija pēdējais, 7.posms. Tajā uzvarēja un par pasaules čempionu kļuva itālietis Nino Farina. 2012.gada čempionāta posms būs jau 63.Itālijas Lielās Balvas izcīņa. Miheals Šūmahers Itālijas GP ieguvis piecas, Nelsons Pikē seniors - četras reizes. 2008.gadā Sebastians Fetels toreiz ar Toro Rosso formulu izcīnīja uzvaru, 21 gada un 74 dienu vecumā kļūstot par visu laiku jaunāko F1 uzvarētāju.

2011.gada kvalifikācijā nepārspējams bija Sebastians Fetels, izcīnot jau 10 ‘pole position’ sezonā. Sacīkstēs pirmajā līkumā pirmais iebrauca Fernando Alonso, tomēr ilgi Ferrari pilots līderpozīcijā nenoturējās – Fetels skaistā cīņā Alonso apdzina. Vairs neviens īsti Red Bull pozīcijas neapdraudēja un Sebastians izcīnīja 8 uzvaru sezonā. Kopā ar čempionāta līderi uz pjedestāla kāpa arī Džensons Batons un Fernando Alonso. F1 Itālijas GP latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Jānis Janševics, Ģirts Timrots un Aldis Putniņš.

Jānis Janševics par Itālijas GP: “Monca – tās ir Ferrari mājas un komanda ļoti gribētu redzēt savu līderi Fernando Alonso uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Tomēr grūti pateikt, vai Ferrari ar mazāko aerodinamisko piespiedējspēku visā čempionātā pēkšņi kļūs ātrāki par saviem konkurentiem. Lotus piloti netiek un netiek pie pirmās uzvaras šajā sezonā. Un Romēns Grožāns to neizdarīs arī Moncā – diskvalificētā Šveices francūža vietā brauks Lotus testu pilots ŽeromsD’Ambrozio. Toties redzēsim Luisu Hamiltonu, kurš Beļģijā apvainojies uz komandu par nepareizu antispārna izvēli, vispirms ievietoja tviterī attēlus ar telemetrijas datiem un vēl tos papildināja ar dažām cenzējamām ziņām (vēlāk gan visi tika izdzēsti). Šāda rīcība, iespējams, saistīta ar šobrīd galvenajām F1 baumām - Mihaelam Šūmaheram šī ir pēdējā sezona Pirmajā Formulā un Mercedes bosa Rosa Brauna atvilktnē jau ir parakstīts līgums ar Hamiltonu.”
Atzīmējot F1 Itālijas GP plānotājā

F1 nedēļas nogalē:

Piektdien, 31.augustā 11:00 F1 Itālijas GP 1.treniņbraucieni
Piektdien, 31.augustā 15:00 F1 Itālijas GP 2.treniņbraucieni
Sestdien, 1.septembrī 11:55 F1 Itālijas GP 3.treniņbraucieni
Sestdien, 1.sseptembrī 14:55 F1 Itālijas GP kvalifikācija
Svētdien, 2.septembrī 14:50 F1 Itālijas GP

Vairāk: Viasat / Sports / Skaties Viasat


, 2012-09-06 17:17, pirms 12 gadiem
Ko var reklamēt to VSB?!?!?!
, 2012-09-06 17:20, pirms 12 gadiem
Nu nepirkšu es to VSB, varat par necensties. Tiešām jau ZB!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-06 17:28, pirms 12 gadiem
Nepirkšu VSB paketi Lattelecomā,aizmirstiet!Atradīšu kādu saiti netā,skatīšos kā caur vilnas zeķi,bet no manis jums ne santīma nedabūt!Un komentētāji ir zem katras kritikas,jo sevišķi Janševics ar saviem ļoti smieklīgajiem un gaumīgajiem "jociņiem".Formulas zelta laiki bija tad,kad to pa freju rādīja LNT un komentēja Pauls Timrots,nu tad tiešām varēja izsmieties,pat ja bija neinteresanta sacīkste!Jā,un paklausaties kā komentē Rossija 2 komentētājs,jums būtu daudz un dikti ko pamācīties!Viņš ir ar sirdi un dvēseli tajā F1!Vienvādsakot-VIASAT-ejiet tur,kur saulīte neiespīd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, 2012-09-06 17:30, pirms 12 gadiem
Idioti!Pat datumus pie raksta nejēdz pareizos salikt!

Piektdien, 31.augustā 11:00 F1 Itālijas GP 1.treniņbraucieni
Piektdien, 31.augustā 15:00 F1 Itālijas GP 2.treniņbraucieni
Sestdien, 1.septembrī 11:55 F1 Itālijas GP 3.treniņbraucieni
Sestdien, 1.sseptembrī 14:55 F1 Itālijas GP kvalifikācija
Svētdien, 2.septembrī 14:50 F1 Itālijas GP

Šajos datumos gadienā nebija Beļģijas GP?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-06 19:04, pirms 12 gadiem
nedēļas nogalē internets no Itālijas rādīs F1!

livetv.ru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-07 01:18, pirms 12 gadiem
Vai tiešām arī SC jau kļuvis par VSB "pakalpiņu"? Cik var reklamēt šo veidojumu? Jau apriebušās šīs šķebinošās rindas sen!
Ja par šīm rindām Viasat bleķo, tad lūdzu - arī to norādiet, ka tas ir "passūtīts" gabals...
Īsts sporta portāls, rūpējoties par saviem lasītājiem, norādītu dažādas saites (tiem, kuri nezin, piemēram), kā viņi vismaz internetā var noskatīties savas iecienītās sporta pārraides. Bet te - vēl viens pakaļdziedājums VSB! Turklāt - ļoti zemas kvalitātes, par ko jau citi norāda...
SC, kvantitāte ne tuvu neatsver kvalitāti!
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.