Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB tiešraidē - "Legia" pret "Apollon"

VSB tiešraidē - "Legia" pret "Apollon"
Toms Prāmnieks

Ceturtdien, 3.oktobrī, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā UEFA Eiropas līgas spēli starp J grupas komandām Varšavas "Legia" un Limasolas "Apollon".

UEFA Eiropas līgas pirmajā kārtā Varšavas Legia ar 0:1 zaudēja Romas "Lazio" un Limasolas "Apollon" ar 1:2 piekāpās Turcijas "Trabzonspor". Abiem klubiem šī būs svarīga spēle – zaudētājiem paliks tikai nelielas izredzes atlikušajos četros mačos kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Šosezon UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā spēlē 48 komandas, kas sadalītas 12 grupās. Izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras grupas divas labākās komandas un astoņas labākās trešo vietu ieguvējas.

UEFA Eiropas līga šobrīd apvieno divus agrākos turnīrus - UEFA kausu un Kausa ieguvēju kausu. Madrides "Atletico" Eiropas līgā uzvarējuši divreiz, pa reizei labākie bijuši "Porto" un "Chelsea", kas pavasarī finālā ar 2:1 uzvarēja Lisabonas "Benfica".

Arsenal un Napoli 1. kārtā svinēja uzvaras, tāpēc vēl viens panākums ļautu nostiprināties grupas galvgalī

VSB komentētājs Toms Prāmnieks: “Varšavas "Legia" Polijas Ekstralīgā pēc aizvadītām 10 spēlēm atrodas pirmajā pozīcijā. Komanda ir veidota no vietējiem poļu futbolistiem, kuri sezonu aizvada stabili, jo īpaši savā laukumā. Tas nozīmē, ka smaga uzdevuma priekšā būs iepriekšējās sezonas sestais spēcīgākais Kipras klubs "Apollon", kas ceļa zīmi uz UEFA Eiropas līgu nopelnīja pateicoties izcīnītajam Kipras kausam. Favorīti noteikti būs Varšavas "Legia", kas maču aizvadīs savā laukumā, savukārt "Apollon" futbolistiem būs jāparāda savs komandas gars un jāmet karstasinīgums pie malas, lai aizvadītu disciplinētu spēli aizsardzībā - tad noteikti būs iespējas paņemt kādu punktu no poļiem.”

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa