Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

The International 2024 — prestižs Dota 2 komandām

Prestižākais kiberdisciplīnas turnīrs Dota 2 ir The International 2024. Tas sāksies 2024. gada 10. septembrī un pulcēs labākās komandas, kas sacentīsies par līdera vietu. Čempionāts notiks Kopenhāgenā (Dānija) offline formātā. Dalībnieku pulcēšanās vieta ir Royal Arena. Sākotnējais balvu fonds ir $1 600 000. Pārējā summa tiks aprēķināta kā noteiktie procenti no katras spēles transakcijas. Faniem atliek gaidīt, kad sāksies vērienīgākais konkurss starp kibersportistiem, bet, sākoties septembrim, — likt likmes uz saviem favorītiem pie bukmeikera GGBET.

Balvu fonda veidošanās īpatnības

The International 2024 rīkotājs ir studija Valve. Ik gadu kompānijas pārstāvji iemaksā starta summu $1 600 000 apmērā. Šāds ieguldījums dalībniekiem garantēs solīdas balvas arī tad, ja balvu fonds netiks palielināts.
Tomēr kā galvenais summas uzkrāšanas avots tiek izmantota pūļa finansēšana (crowdfunding). Studija “Valve” ir izveidojusi iekšspēles rīku un interaktīvu bukletu Compendiums izdošanu. Daļa ieņēmumu no to pārdošanas tiek pārskaitīti The International atlīdzību fondam.

Papildus čempionāta finansējumam pievienojas arī sponsori. Tie dod zināmu ieguldījumu balvu fonda veidošanā. Tāpat sponsoru palīdzība var atspoguļoties tehnisko resursu piešķiršanā.

Uzkrājot balvu fondu, komerciālās intereses un spēlētāju kopiena tiek apvienota, kas sacensībām kopumā spēlē pozitīvu lomu. Pateicoties papildu finansu pieplūdumam, top neticams šovs, kas pievērš sabiedrības uzmanību kiberarēnai.
Attiecībā uz balvu fonda apmēriem iepriekšējos čempionātos tie ir uzskaitīti tabulā zemāk.

Kas dalībniekus sagaida šogad, rādīs laiks. Viss atkarīgs no spēlētāju aktivitātēm, iegādājoties ādiņas un citus spēles priekšmetus.

Notikuma The International 2024 atjauninājumi

Kamēr notiek gatavošanās The International 2024, organizatori ar publiku dalījušies dažos jaunumos. Zināms, ka šogad čempionātā piedalīsies 16 komandas. Iepriekš komandu skaits bija lielāks (20). Studijas Valve pārstāvji patstāvīgi aicinās dažas komandas uz notikumu. Iepriekšējās sacensībās kvotas tika sadalītas starp DPC cikla dalībniekiem.

Studijā Valve skaidroja, kuru sacensību rezultāti tiks ņemti vērā lielākā mērā, noskaidrojot kandidātus ielūgumam uz The International 2024. Informācija tika publicēta sociālo tīklu oficiālajās lapās. Kā ziņoja organizatori, turnīru kalendārs ir piesātināts līdz galējai robežai. Lielās sacensības notiks kiberarēnās šādos reģionos:

Eiropā.
Dienvidamerikā.
Āzijā.
Tuvajos Austrumos

Jo vairāk komandu piedalīsies pasākumos, jo vērīgāk tiks vērtēti to rezultāti. Piemēram, starpreģionu sacensības sniedz izvērstu informāciju par dalībniekiem. Te var redzēt, cik spēcīgs ir viens vai otrs sastāvs. Šie pasākumi ir nozīmīgāki salīdzinoši ar tiem turnīriem, kas notiek reģionu iekšienē.

Tāpat pastiprināta uzmanība tiks pievērsta sacensībām ar atlases raundiem. Tie ir daudz informatīvāki par ielūgumu turnīriem. Tieši tāpēc katrai komandai ir izredzes izvirzīties vadībā un nokļūt uz vērienīgā The International 2024.

Interesanti par The International

Kompānija “Valve” atklāti komunicē ar saviem faniem. Visiem interesentiem tiek publicēti ne tikai jaunumi, bet arī aizraujoši stāsti par Dota 2 un kiberarēnu. Šim nolūkam ir izveidots blogs ar nosaukumu “Starp līnijām”.

Jaunajā daļā sniegta informācija par DDoS uzbrukumiem un izstrādātāju cīņu ar ļaundariem. Šobrīd ir pārdomāts viss līdz sīkumiem, īpaši tik vērienīgu sacensību apstākļos. Bet pirmais trauksmes zvans notika 2015. gadā. Tas bija īsts uzbrukumu uzplūds Dota 2 un CS: GO serveriem. Augustā tie radīja traucējumus, veicot The International ierastajā režīmā. DDoS uzbrukumi čempionāta dalībniekus neietekmēja, jo spēlētāji pārliecinoši atbrīvojās no sāncenšiem kartē. Problēma radās ar komentētāju un analītiķu pievienošanos mačiem. Tieši tāpēc pāris stundu laikā tika apdraudēta tiešsaistes translācija. Tomēr viss veiksmīgi atrisinājās, un fani palika apmierināti.


     [+] [-]

, 2024-05-24 11:01, pirms 3 nedēļām
Topik gavno, avtor mudak!