Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Dārziņš uz Ak Bars, Skrastiņš un Daugaviņš paliek aiz okeāna

Dārziņš uz Ak Bars, Skrastiņš un Daugaviņš paliek aiz okeāna
Kāds būs jaunais Dārziņa pasta indekss?

Latvijas hokeja lielmeistaru saraksts nebūt nav tik garšs, lai katras no mūsu spēcīgāko spēlētāju gaitām un baumām ap tām fanu starpā neizraisītu lielu ažiotāžu. Pēdējā laikā daudz cilāti trīs ar „iņš” izskanošie uzvārdi, par kuru katra nākotni savas prognozes un argumentus izklāstījuši arī Dinamo Oficiālie bukmeikeri Betsafe.com.

Vispirms sāksim ar Lauri Dārziņu. Protams, ka visu fanu sirdis saviļņoja Dinamo bosa Jura Savicka paziņojums, ka Dārziņš uz nākamo sezonu varētu tikt pārdots. Iemeslu par labu šādam scenārijam netrūkst. Lauris ir KHL All-Star spēles dalībnieks, rezultatīvākais vīrs dinamiešu rindās un gadu no gada progresējis KHL līmenī. Iespējams, tiešām pienācis laiks, ka viņam jādodas plašākos (lasi – naudīgākos) ūdeņos.

Par reālāko Dārziņa nākamās sezonas fanu vēstuļu adresāta pasta indeksu bukmeikeri min 420000. Tāds tas ir Kazaņai, Tatarstānas republikā, Krievijā. Tieši Ak Bars (1.68) interese par tehnisko uzbrucēju ir aprunāta visvairāk un pēc bukmeikeru domām šajās baumās ir vērts ieklausīties. Ak Bars pēc šīs sezonas noteikti meklēs iespējas pastiprināties un šis šobrīd šķiet viens no reālākajiem scenārijiem. Vai Dārziņš varētu palikt Dinamo? Bukmeikeri ir skeptiski. Pret šo scenāriju runā gan naudas aspekts, gan Savicka minētie Laura „piedāvājumi un ambīcijas”, gan vienkāršais fakts, ka diez vai kluba šefs atļautos tik stipri spēlēties ar fanu jūtām, kad paziņoja, ka spēlētāju pārdos. Tā vien šķiet, ka šis jautājums ir izlemts. Vismaz tā domā bukmeikeri, taču visiem optimistiem paliek iespēja izmantot koeficientu 6.00 un prognozēt Laura palikšanu Rīgā.

Citi reālākie Dārziņa „pasta indeksi”: CSKA (4.30) – došanos pie Šuplera gan bukmeikeri nesaredz, kā ļoti reālu, jo, ja reiz kā vienu no pirmajiem argumentiem transfēram vienmēr min naudu, tad diez vai CSKA, kas tikko noalgojuši, iespējams, līgas lētāko treneri, ir tas maks, kas izdos konkurētspējīgu summu par latviešu zvaigzni. Salavat Yulaev (9.00) – Ufā, kā mēs to redzam Gagarina kausa finālā, viss ir kārtībā. Vēl viena leģionāra vieta Dārziņam diez vai ir prognozējama, neskatoties uz viņa seno draudzību ar dažiem no ufiešu vilcējiem. Opcija „jebkurš cits klubs” (4.50), iespējams, ir pati interesantākā. Ne velti Savickis lieto vārdu „piedāvājumi” daudzskaitlī – varbūt bez Ak Bars, CSKA un pašiem Rīgas Dinamo ir vēl kāds..?

Kas attiecas ir abiem pārējiem „iņiem”, tad arī viņu iespējamība nākamo sezonu pavadīt Dinamo rindās netiek vērtēta pārāk augstu. Skrastiņš ir nopietni noskaņojies karjeru NHL turpināt un bukmeikeri prognozē, ka latviešu dzelzsvīram tas arī izdosies. Ja ne Dalasā, kur par Kārli ļoti augstās domās ir treneri, tad citur, bet Skrastiņš NHL būs redzams arī nākamsezon – koeficients uz spēlēšanu Dinamo 4.70, uz nespēlēšanu 1.15. Kaspara Daugaviņa sakarā bukmeikeri ir vēl skeptiskāki. Viņa nokļūšana Dinamo tiek vērtēta ar koeficientu 7.00, bet pretējais scenārijs ar 1.07. Arī Kasparam vēl ir darbi darāmi aiz okeāna, tāpēc, acīm redzot, Dinamo gaida pamatīgas izmaiņas un izlases skaļākie vārdi nebūs tie, kas tajās spēlēs lielāko lomu.

Visas Dinamo sastāva likmes variet apskatīt šeit: https://www.betsafe.com/setfilter.h...

1 2 37 komentāri

 +18 [+] [-]

, 2011-04-13 12:19, pirms 13 gadiem
A ko Ivanāniņš darīs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-13 12:22, pirms 13 gadiem
Atceros agrāk bija TV !bums! , zvani pa telefonu 900... un vari ziedot latu dajebkam. Kāds negrib uztaisīt, lai Dinamo sanāk kaut ko vismaz nopirkt vai paturēt jo starpsezonas transfēru dīķī izskatās ka mēs esam varde starp dēlēm

 +10 [+] [-]

, 2011-04-13 12:23, pirms 13 gadiem
Tie bukmeikeri lai iebāž di....ā savas prognozes un beidz maldināt tautu,jāgaida kad Dārziņš un pārējie PAŠI pateiks kas un ko!

 +12 [+] [-]

, 2011-04-13 12:24, pirms 13 gadiem
bla blaa nekas jauns ,viss zinamais uzrakstits..

     [+] [-]

, 2011-04-13 12:25, pirms 13 gadiem
Neviens neko 100% nezin,skatīsimies,kā būs pēc pasaules čempionāta !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 12:28, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Ko viņi maldina?
Mani!

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 12:33, pirms 13 gadiem
Rakst par neko. Labak butu izvertejushi kadus labumus RD iegus Lauri pardodot, bet varu pateikt uzreiz, praktiski nekaadu

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 12:38, pirms 13 gadiem
Tas varbūt būtu pat labāk,par vilcējiem varētu kļūt kāds no jaunajiem,piemēram Bukarts.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 12:44, pirms 13 gadiem
Vagon rakstīja: Rakst par neko. Labak butu izvertejushi kadus labumus RD iegus Lauri pardodot, bet varu pateikt uzreiz, praktiski nekaadu
Paldies, ka pateici, kur Tu ieguvi šādu informāciju?

  -4 [+] [-]

, 2011-04-13 12:45, pirms 13 gadiem
Ivanāns domāju karjeru beidzis, jo cik ta pa galvu var sist...Skrastiņs domājams pirms pensijas 1 sezonu Rigā...tādad pēc gadiem 2....Daugaviņs nu šini piecgadē nē....to es bez visiem reitingiem pasaku.

  +3 [+] [-]

, 2011-04-13 12:50, pirms 13 gadiem
Kocers rakstīja: Paldies, ka pateici, kur Tu ieguvi šādu informāciju?
Tas jau tikai logiski, milijonu par vinju nedos, taka naudu uzvarit uz to nevares un ta pat vinja vieta janjem kads labs legionars, kuram butu jamaksa apmeram tik pat cik Darzinjam tagad, tad kada jega atdot ligas vienu no labakajiem speltajiem kursh sevi jau pieradijis un njemt nezinaamu legionaaru?

  -2 [+] [-]

, 2011-04-13 13:31, pirms 13 gadiem
Vagon rakstīja: Tas jau tikai logiski, milijonu par vinju nedos, taka naudu uzvarit uz to nevares un ta pat vinja vieta janjem kads labs legionars, kuram butu jamaksa apmeram tik pat cik Darzinjam tagad, tad kada jega atdot ligas vienu no labakajiem speltajiem kursh sevi jau pieradijis un njemt nezinaamu legionaaru?
kāpēc leģionāru?
ja izdodas paņemt Daugaviņu, tad ieguvums naudas ziņā var būt gana iespaidīgs - tā kā tiesības uz Daugaviņu KHL tagad ekskluzīvi pieder RD, RD var Daugaviņam piedāvāt salīdzinoši mazu līguma ciparu (pat KHL noteiktā minimālā alga ir krietni lielāka par to ciparu, ko Kaspars saņem AHL). Savukārt, citur Eiropā Daugaviņam tāpat vairāk nemaksās. Pie kam, RD vinš spēlētu savās mājās. Pie šāda razklada ieguvums ir acīmredzams, starpība starp Dārziņa un Daugaviņa algām + summa, ko samaksātu AK Bars.

Tādu iespēju nepieļauj?

  -1 [+] [-]

, 2011-04-13 14:03, pirms 13 gadiem
Dārziņš tiešām varētu normāli uzvārīties

  +3 [+] [-]

, 2011-04-13 14:38, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: kāpēc leģionāru?
ja izdodas paņemt Daugaviņu, tad ieguvums naudas ziņā var būt gana iespaidīgs - tā kā tiesības uz Daugaviņu KHL tagad ekskluzīvi pieder RD, RD var Daugaviņam piedāvāt salīdzinoši mazu līguma ciparu (pat KHL noteiktā minimālā alga ir krietni lielāka par to ciparu, ko Kaspars saņem AHL). Savukārt, citur Eiropā Daugaviņam tāpat vairāk nemaksās. Pie kam, RD vinš spēlētu savās mājās. Pie šāda razklada ieguvums ir acīmredzams, starpība starp Dārziņa un Daugaviņa algām + summa, ko samaksātu AK Bars.

Tādu iespēju nepieļauj?
Tas ka Daugavinjsh brauks prom no ZA ir tikai fanu izdomaatas baumas, vinjs pats ir teicis ka gatavs vel ilgi spelet tur un ceret uz NHL. Un vel nav zinams ka vinjsh speles, bus tapat ka ar Karsumu visi cereja ka bus lideris, bet beigas rezultats nav slikts bet ne izcils. Nav pratigi atdot vienu no ligas labakajiem speletajiem delj kaut kadas naudas summas. Vai butu logiski atteikties no Ozolinja, lai ietupitu uz vinja miliona verta liguma un vinja vieta panjemt kadu citu (letaku) ?

  +3 [+] [-]

, 2011-04-13 14:58, pirms 13 gadiem
- Sveiks, Kaspar! Te sporta žurnālists Zīmulītis no Latvijas.
- Sveiks!
- Gribu vaicāt, kā sastāv ar spēlēšanu Dinamo nākamajā sezonā?
- Pajautā bukmeineriem! Viņi labāk zin.
- Nu, bet ko Tu pats domā?
- Pajautā...
- Un tomēr?
- Zini... Es jau nu gribētu gan, taču bandīti, kam pieder bukmeikeru kantoris, piesolīja salauzt abas kājas un labās rokas mazo pirkstiņu, ja nepalikšu Kanādā.

  +5 [+] [-]

, 2011-04-13 15:09, pirms 13 gadiem
Visi tie minējumi ir bērnudārza līmenī.
Pieņēmumi par Akbars Dārziņa gadījumā neiztur kritiku laikam tomēr tas betafe ir vadījies no pagājušās sezonas līguma ar Hossu.
Neviena argumenta kurš tiešām runātu par labu Akbars komandai nav un arī Skrastiņa komanda ir palikusi bez trenera tātad nekur nav zvanīts,ka Skrastiņš spēlēs NHL nākošā sezonā.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-13 15:12, pirms 13 gadiem
Jurchiks15 rakstīja: Tas varbūt būtu pat labāk,par vilcējiem varētu kļūt kāds no jaunajiem,piemēram Bukarts.
Kā tad!
Šosezon regulāri kursēja turp atpakaļ uz jauniešu komandu, bet nu uzreiz būs vilcējs...
Vispār tā Dārziņgeita kkāda dīvaina izskatās. Ko tad RD tādu var iegūt? Bik naudiņas kompensācijā i' viss! Bet zaudējums ir viens no vadošajām "punktu mašīnām". It kā vietā par iegūto ciparu + "ieekonomēto" algu var paņemt kādu ārzemnieku (nu nav vietējie šobrīd līdzvērtīgi, un Daugaviņš ar' diezvai Amerikā visu pametīs). Taču nav zināms, cik ātri un vai vispār tas leģionārs iejutīsies komandā un spēs aizstāt Dārziņu.
Rezultātā šāda rokāde vsp liekas nedaudz šaubīga.
Ja nu vienīgi tas būtu mēģinājums "nosist cenu" Dārziņam vēl pēc sezonas, kad viņam līgums beidzas, jo AkBars viņš tomēr nebūtu pirmā vijole, un attiecīgi arī punktus gūtu mazāk, kā rezultātā tirgus cena varētu arī kristies.

     [+] [-]

, 2011-04-13 15:18, pirms 13 gadiem
Ak bars paņem hosu un tagad dārziņu .

     [+] [-]

, 2011-04-13 15:22, pirms 13 gadiem
Vagon rakstīja: Tas ka Daugavinjsh brauks prom no ZA ir tikai fanu izdomaatas baumas, vinjs pats ir teicis ka gatavs vel ilgi spelet tur un ceret uz NHL. Un vel nav zinams ka vinjsh speles, bus tapat ka ar Karsumu visi cereja ka bus lideris, bet beigas rezultats nav slikts bet ne izcils. Nav pratigi atdot vienu no ligas labakajiem speletajiem delj kaut kadas naudas summas. Vai butu logiski atteikties no Ozolinja, lai ietupitu uz vinja miliona verta liguma un vinja vieta panjemt kadu citu (letaku) ?
tāpēc es teicu: "ja izdodas paņemt" - viņam jau arī tas līgums NHL ir jādabū...

  -3 [+] [-]

, 2011-04-13 15:39, pirms 13 gadiem
Jurchiks15 rakstīja: Tas varbūt būtu pat labāk,par vilcējiem varētu kļūt kāds no jaunajiem,piemēram Bukarts.
Piedod, bet tu laikam esi akls cirvis!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-13 16:30, pirms 13 gadiem
Par ko cepiens. Es tik priecātos Ja Lauris paceltu normālu līgumu Kazaņā. Bukartam būs iespēja augt. Savas 8-12 bankas Bukarts stabili iemetīs. Bet kā progresēja no sezonas uz sezonu Lauris un Miķis visi redzējām.

  -2 [+] [-]

, 2011-04-13 16:30, pirms 13 gadiem
girtssss rakstīja: Piedod, bet tu laikam esi akls cirvis!
varbūt akls esi tu šoreiz

     [+] [-]

, 2011-04-13 16:34, pirms 13 gadiem
Luix rakstīja: Kā tad!
Šosezon regulāri kursēja turp atpakaļ uz jauniešu komandu, bet nu uzreiz būs vilcējs...
Vispār tā Dārziņgeita kkāda dīvaina izskatās. Ko tad RD tādu var iegūt? Bik naudiņas kompensācijā i' viss! Bet zaudējums ir viens no vadošajām "punktu mašīnām". It kā vietā par iegūto ciparu + "ieekonomēto" algu var paņemt kādu ārzemnieku (nu nav vietējie šobrīd līdzvērtīgi, un Daugaviņš ar' diezvai Amerikā visu pametīs). Taču nav zināms, cik ātri un vai vispār tas leģionārs iejutīsies komandā un spēs aizstāt Dārziņu.
Rezultātā šāda rokāde vsp liekas nedaudz šaubīga.
Ja nu vienīgi tas būtu mēģinājums "nosist cenu" Dārziņam vēl pēc sezonas, kad viņam līgums beidzas, jo AkBars viņš tomēr nebūtu pirmā vijole, un attiecīgi arī punktus gūtu mazāk, kā rezultātā tirgus cena varētu arī kristies.

Bukarts ļoti labi izskatās Lauris un Miķis nemaz labāki tajā vecumā nebija. Miķim kājas kustējās, bet galva nedarbojās savukārt Laurim gaļas bija par maz.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-13 16:53, pirms 13 gadiem
Luix rakstīja: Kā tad!
Šosezon regulāri kursēja turp atpakaļ uz jauniešu komandu, bet nu uzreiz būs vilcējs...
Vispār tā Dārziņgeita kkāda dīvaina izskatās. Ko tad RD tādu var iegūt? Bik naudiņas kompensācijā i' viss! Bet zaudējums ir viens no vadošajām "punktu mašīnām". It kā vietā par iegūto ciparu + "ieekonomēto" algu var paņemt kādu ārzemnieku (nu nav vietējie šobrīd līdzvērtīgi, un Daugaviņš ar' diezvai Amerikā visu pametīs). Taču nav zināms, cik ātri un vai vispār tas leģionārs iejutīsies komandā un spēs aizstāt Dārziņu.
Rezultātā šāda rokāde vsp liekas nedaudz šaubīga.
Ja nu vienīgi tas būtu mēģinājums "nosist cenu" Dārziņam vēl pēc sezonas, kad viņam līgums beidzas, jo AkBars viņš tomēr nebūtu pirmā vijole, un attiecīgi arī punktus gūtu mazāk, kā rezultātā tirgus cena varētu arī kristies.
Ko baigi daudz var parādīt 4maiņā ar mazu spēles laiku?Aizgāja uz HK Rīga,pārliecinoši bija līderis...

  +1 [+] [-]

, 2011-04-13 16:54, pirms 13 gadiem
girtssss rakstīja: Piedod, bet tu laikam esi akls cirvis!
Piedod,tu laikam vēl aklāks...

  +2 [+] [-]

, 2011-04-13 17:11, pirms 13 gadiem
Es nezinu pie kadiem apstakljiem nakoshgad Bukarts varetu but RD lideris, pat neticas, ka mes diskutejam par to?! Apgaismo mani!

  -2 [+] [-]

, 2011-04-13 17:29, pirms 13 gadiem
To ka Dārziņš nakamaja sezona nespeles RD 6aubu nav.

     [+] [-]

, 2011-04-13 17:48, pirms 13 gadiem
girtssss rakstīja: Es nezinu pie kadiem apstakljiem nakoshgad Bukarts varetu but RD lideris, pat neticas, ka mes diskutejam par to?! Apgaismo mani!
piemēram es nesaku, ka viņš var būt līderis, bet gan ka viņš var iemest savas 8-12 bankas, bet pēc divām sezonām viss, kas var notikt, jo džekam ir iekšā

     [+] [-]

, 2011-04-13 17:55, pirms 13 gadiem
Kā jau minēju kaut kur iepriekš, tad Laura spēles būs jāskatās pa naktīm Klubs WC

     [+] [-]

, 2011-04-13 19:21, pirms 13 gadiem
Jopis25 rakstīja: Bukarts ļoti labi izskatās Lauris un Miķis nemaz labāki tajā vecumā nebija. Miķim kājas kustējās, bet galva nedarbojās savukārt Laurim gaļas bija par maz.
Nesaku ka Bukarts būtu slikts. Vnk šobrīd viņš tomēr ne tuvu nav vadošo spēlētāju grupā RD

     [+] [-]

, 2011-04-13 19:25, pirms 13 gadiem
Luix rakstīja: Nesaku ka Bukarts būtu slikts. Vnk šobrīd viņš tomēr ne tuvu nav vadošo spēlētāju grupā RD
bet kādi izskatījās Miķis un Lauris viņa vecumā un pat pirmajā RD sezonā?

     [+] [-]

, 2011-04-13 20:51, pirms 13 gadiem
Iespēja Daugaviņu ieraudzīt nakamajā sezonā RD sastāvā ir visai reāla ,jo viņa uzkavēšanās AHL vēl uz vēl vienu gadu ,jau var nākt viņam par ilgu . Salīdzināt viņu ar Dārzīņu ir grūti ,jo Kaspars ir ,,ieaudzis,, citā hokeja vidē . Lauris ir aizvadījis savu veiksmīgāko sezonu - KHL līmenis ir audzis reizē ar tās dalībniekiem!

     [+] [-]

, 2011-04-13 22:50, pirms 13 gadiem
Jonathan Toews rakstīja: To ka Dārziņš nakamaja sezona nespeles RD 6aubu nav.
nu jaa,bet alga gan bus ta pati
1 2 37 komentāri