Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Bezriska likme - kas tās ir un kā saņemt?

Andris Liepa
Andris Liepa

Bezriska jeb bezmaksas sporta likmes ir populārs veids kā sporta totalizatori piesaista jaunus klientus. Parasti totalizatori tās piedāvā, ja esi tikko reģistrējies, esi izpildījis kādus akcijas nosacījumus vai arī, ja ilgāku laiku nebūsi apmeklējis saitu.

Bukmeikeru interesēs ir piesaistīt pēc iespājus lielāku klientu uzmanību un motivēt viņus piereģistrēties, tādēļ vērtīgākās sporta bezriska likmes parasti tiek piedāvātas reģistrācijas starta piedāvājumā.

Likme TV sadarbībā ar Latvijā populāriem totalizatoriem regulāri piedāvā bezriska likmes arī tiem, kuri jau ir reģistrējušies. Seko līdzi Likme TV jaunumiem un nenokavē savu iespēju uzspēlēt bez riska. Par bonusiem vienmēr pavēstam portālā, kā arī mūsu sociālo tīklu kontos.
Izmanto Tev tieši tagad pieejamās bezriska likmes
Iepazīsties ar aktuālāko bezriska likmju piedāvājumu un izvēlies sev tīkamāko vai arī izmanto visus!

Likme TV apkopojuši sadarbības partneru uzlabotos piedāvājumus. Noteikumus lasi uzmanīgi, jo iemaksājot ar Likme TV speciālo kodu, Tu vari saņemt lielākus bonusus nekā ir standarta piedāvājums.

Atceries, ka bezriska likmes iedalās vairākos veidos: standarta, balvu fonda, apgrozījuma un citos.

Vairāk par Likme TV uzlabotajiem piedāvājumiem vari ŠEIT.

Seko līdzi Likme TV, jo bonusi būs pieejami arī jau esošajiem totalizatoru klientiem.

     [+] [-]

, 2021-03-04 12:26, pirms 3 gadiem
Mudinam..skubinam mazajiem piečukus pakāst..Celmiņ..tā tava izgudrotā lapele?