Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Kravčenoka: "Galvenais, lai mums ir tā mentalitāte, ka esam uzvarētājas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kravčenoka: "Galvenais, lai mums ir tā mentalitāte, ka esam uzvarētājas"
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Foto: olimpiadef64.lv

Eiropas eksčempiones pludmales volejbolā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka šonakt sagrāva kenijietes Gaudensiju Makohu un Braksidesu Hadambi (21:6, 21:14), iekļūstot Tokijas olimpisko spēļu astotdaļfinālā. Sniedzot komentārus LTV/lsm.lv un tvnet.lv, Latvijas pludmales volejbolistes neizklausījās pārāk sapriecājušās, tajā pašā laikā bija jūtama liela pārliecība par saviem spēkiem.

Mača tiesnesis mūsējām atrada četras kļūdas cēlienos. "Reti gadās sastapties ar tādu tiesnesi, kurš tā kā pasaka, ka tu vispār nemāki celt un apmēram jāmaina viss, ko esi iemācījies. Tiesnesis pieņēma ļoti sliktus lēmumus. Nezinu, no kādas skolas viņš ir nācis. Mums bija ļoti labas augšējās piespēles, taču viņš tā neuzskatīja," norāda Tīna Graudiņa, kurai piebalso Anastasija Kravčenoka. "Pie ideālām piespēlēm ne man, ne Tīnai vispār nebija kļūdu, bet viņš pateica, ka ir kļūda. Pirmo reizi redzējām šo tiesnesi, viņš nevienu reizi nav bijis Pasaules tūrē. Lai viņš parāda, kā vajag!"

"Spēlēt mēs mākam. Galvenais, lai mums ir tā mentalitāte, ka esam uzvarētājas," uzskata Latvijas komandas aizsardze, kuras domu turpina Graudiņa. "Katru reizi, kad esam uz korta, mēs ēdam smiltis. Darām visu, lai uzvarētu."

Latvijas spēlētāju treneris ir Brazīlijā dzimušais Gustavo Roča (ASV), kurš izceļas ar motivējošām runām. "Treneris mūs tikai motivē, viņš neko citu vairs nerunā," joko sieviešu turnīra labākā punktu guvēja. "Nav grūti atrast motivāciju. Lai arī kas būtu pretiniekos, jebkuram cilvēkam ienākot stadionā, kur ir olimpiskie riņķi, un zinot, ka visa Latvija skatās, gribas sevi parādīt no labākās puses."

1. augustā notiks Tokijas olimpisko spēļu astotdaļfināls. "Mums vienalga, kuras būs pretinieces, jo visas komandas ir stipras. Iesim un cīnīsimies," atklāj Kravčenoka.

.

Izmantotie resursi:
tvnet.lv
LTV / lsm.lv

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!

  +3 [+] [-]

, 2021-07-31 14:45, pirms 3 gadiem
Meitenēm jāņem piemērs no 3x3 džekiem.

  +3 [+] [-]

, 2021-07-31 19:34, pirms 3 gadiem
Tik pozitiivas sievietes, veiksmi arii turpmaak👍

     [+] [-]

, 2021-07-31 22:03, pirms 3 gadiem
Tik netipiski latvešiem...
Malacītes!