Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Osaka nespēlēs Vimbldonā, bet Tokijai būšot gatava

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Osaka nespēlēs Vimbldonā, bet Tokijai būšot gatava
Naomi Osaka Vimbldonā pirms diviem gadiem. Foto: AP/Scanpix

WTA ranga otrajā vietā esošā Japānas zvaigzne Naomi Osaka nepiedalīsies pēc 11 dienām startējošajā Vimbldonas turnīrā, bet viņas plaši publicētā depresija būs pārgājusi laikā uz Tokijas olimpiādes tenisa turnīru, kas sāksies 24. jūlijā.

Osaka maija pēdējā dienā izstājās no "French Open", atsakoties no 2. kārtas mača, jo nevēlas medijiem atbildēt uz pastāvīgajiem jautājumiem par to, kāpēc viņa vāji spēlē uz māla seguma.

Osakas versija par izstāšanos no "French Open" bija depresija, kas viņai gan rodas tikai tajā sezonas laikā, kad jāspēlē uz māla vai zālāja seguma. Osaka ne "French Open", ne Vimbldonā nav spējusi tikt tālāk par 3. kārtu.

Osaka Vimbldonā pēdējoreiz spēlēja 2019. gadā, kad 1. kārtā ar 6:7(4), 2:6 zaudēja 39. numuram Jūlijai Putincevai. Viņai Vimbldonā ir 4-3 bilance.

Japānas tenisistei visi karjeras fināli bijuši uz cietā seguma, izcīnot arī četras "Grand Slam" trofejas – pa divām "US Open" un "Australian Open".

Tokijas olimpiskajās spēlēs būs Osakai tīkamais cietais segums, tāpēc šo nozīmīgo turnīru nav iemesla izlaist. Nākamie turnīri ārpus cieta seguma laukumiem Osakai nevar būt agrāk par 2022. gada aprīli.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-18 07:08, pirms 3 gadiem
Profesionāliem sportistiem jau garīgās veselības problēmas nekad nav novērotas, vai ne, ciniskais Valdi Bērziņ.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-18 08:31, pirms 3 gadiem
Centīšos par šo rakstu noziņot. Garīgā veselība mūsdienās ir ļoti jūtīga un nopietna tēma. Man autora vietā būtu kauns par vārdu izvēli. Tiešām...

  +1 [+] [-]

, 2021-06-18 09:20, pirms 3 gadiem
Ļoti daudzi pazīstami cilvēki pēdējā laikā izmanto upura kārti , Mārkla , Grēta un vēl daudzi citi . Te ir jānodala patiešām slimi cilvēki kam vajadzīga palīdzība no tiem kas to dara sava labuma gūšanai .Kā tas ir Osakas gadijumā nezinu , ja slimo tad veselību ja nē tad .....

     [+] [-]

, 2021-06-18 11:09, pirms 3 gadiem
Nu, viņai ir nenormāls spiediens no japāņu puses...visai Japānai visgaidītākā uzvara olimpiādē ir no Osakas, arī karatē un džudo gaida, bet tas jau pats par sevi saprotams un tie nav tik populāri pasaulē ka teniss...es, piemēram, nevaru uz sitiena nosaukt tos japāņus, no kuriem gaida uzvaras šajos sporta veidos...
Nu, tad kaut kāda depresija, ko es sauktu par milzīgu stresu ir...šosezon piedosim nespēlēšanu Wimbldonā, bet 2022.gadā nē!