Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Ostapenko pusfināls dubultspēlē, Džokovičs un Norijs noskaidros otru finālistu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ostapenko pusfināls dubultspēlē, Džokovičs un Norijs noskaidros otru finālistu
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Elisa Alcoba / Elisse Tennis

Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku šodien aizvadīs Vimbldonas sieviešu dubultspēļu turnīra pusfinālu, spēlējot pret čehietēm Barboru Krejčīkovu un Kateržinu Siniakovu. Spēles sākums pulksten 15:30. Vīriešu vienspēlēs Novaka Džokoviča un Kamerona Norija duelī tiks noskaidrots otrs finālists.

• Aļona Ostapenko pārī ar Ludmilu Kičenoku Vimbldonas sieviešu dubultspēļu pusfinālā spēkosies pret Čehijas duetu Barboru Krejčīkovu un Kateržinu Siniakovu.

• Spēles sākums pulksten 15:30. Maču tiešraidē demonstrēs ''Go3'' platformā pieejamie sporta kanāli.

• Ceturtdaļfinālā Ostapenko/Kičenoka pārspēja ar astoto numuru izsētās Aojamu/Čanu, bet čehietes izslēdza ar desmito numuru izliktās Meličaru/Peresu.

• Latviete WTA dubultspēļu rangā ieņem 16. pozīciju, bet viņas pāriniece Kičenoka atrodas 19. vietā. Šīsdienas pretinieces atrodas augstāk – Siniakova ir trešā pasaules dubultspēļu reitingā, bet Krejčīkova ieņem septīto vietu.

• Sezonas rangā (līdz šim sakrātajos punktos) Ostapenko/Kičenoka ir piektās, bet čehietes atrodas vietu zemāk. Situācija nemainīsies arī pēc mača, neatkarīgi no tā iznākuma, jo šī gada Vimbldonas turnīrā reitinga punkti piešķirti netiek.

• Ostapenko un Kičenokas duets turnīrā izsēts ar ceturto numuru. Augstāk izsētas Krejčīkova un Siniakova – čehietes ir otrās.

• Čehijas tenisa spēlētāju duets iepriekš uzrādījis lieliskus rezultātus dubultspēlēs. 2018. gadā Krejčīkova un Siniakova triumfēja Vimbldonas sieviešu dubultspēlēs.

• Krejčīkova un Siniakova kopā aizvadījušas 200 dubultspēles, kurās svinējušas 152 panākumus. Ostapenko un Kičenokai savstarpējā pieredze ir mazāka – 63 mači un 41 uzvara.

• Abi dueti līdz šim tikušies vienu reizi. Tas notika pagājušā gada Indianvelsas Masters dubultspēlēs, kad latviete un ukrainiete bija pārākas supertaibreikā – 2:6, 6:4, 10:8.

• Otrā pusfinālā beļģiete Elīze Mertensa un ķīniete Šuei Ženga eksaminēs amerikānietes Danieli Kolinsu un Dezireju Kravčiku.

• Vīriešu vienspēlēs duelī starp ranga trešo raketi Novaku Džokoviču un mājinieku, Lielbritānijas pirmo raketi Kameronu Noriju (#12) tiks noskaidrots otrs finālists, kurš svētdien spēlēs pret Niku Kirjosu.

• Austrālijas tenisists finālā iekļuva pēc tam, kad traumas dēļ no turpmākas dalības izstājās Rafaels Nadals.

• Mača starp Džokoviču un Noriju sākums paredzēts pulksten 17:00 pēc Latvijas laika. Arī šīs spēles tiešraide vērojama ''Go3'' platformā.

• Serbijas tenisists, kurš nākamās nedēļas rangā ieņems septīto pozīciju, uzvarējis trīs iepriekšējos Vimbldonas turnīros. Kopumā Džokoviča kontā ir sešas trofejas Londonā notiekošajā Grand Slam.

• 26 gadus vecais Norijs ceturtdaļfinālā smagā piecu setu cīņā pārspēja Beļģijas pārstāvi Davidu Gofēnu, sasniedzot karjerā labāko rezultātu Grand Slam turnīros.

• Uzvara pār beļģi ļāva pašreizējam Lielbritānijas vadošajam tenisistam kļūt par pirmo mājinieku kopš 2016. gada Endija Mareja sasniegtā, kurš iekļuvis Vimbldonas pusfinālā.

• Džokovičs pret Noriju iepriekš spēlējis vienreiz, izcīnot uzvaru ar 6:2, 6:1. Tas notika pagājušās sezonas ''ATP Finals'' Turīnā uz cietā seguma iekštelpās.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-08 09:17, pirms 2 gadiem
Kyrgios un Djokovičam, abiem ir bijuši salīdzinoši viegli ceļi līdz fināliem. Djokoviča lielākais pretinieks bija sinners, bet Kyrgiosam līdz šim parocīgais Tsitsipas. Krievu spēlētāju bans un covid ļoti palīdzēja Nikam. Protams, ja viņš uzvarēs finālā, tad visu cieņu. Lai gan viņš nospēlēja piecus setus pret Nakashimu, kas ir skumīgi.

  +2 [+] [-]

, 2022-07-08 09:55, pirms 2 gadiem
Cerams, ka Ostapenko paris spes paradiit briinumu, ieklustot dupenuu finala. Kas attiecas par Dzoko speli, tur pret britu bus serba 3 setu viegla uzvara.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-08 11:19, pirms 2 gadiem
Regbists rakstīja: Cerams, ka Ostapenko paris spes paradiit briinumu, ieklustot dupenuu finala. Kas attiecas par Dzoko speli, tur pret britu bus serba 3 setu viegla uzvara.
Vienreiz jau augsta mēroga turnīrā Jeļena Ostapenko un Ludmila Kičenoka pieveica Kateržinu Siņākovu un Barboru Krejčīkovu dupenēs. Tas notika pagājušajā gadā Indiana Velsas WTA 1000 līmeņa turnīra ceturtdaļfinālā. Tā, ka varbūt izdosies to pašu izdarīt arī otrreiz. Džokovičs viegli trīs setos tiks finālā un maksomums 4 setos pārspēs Kiriosu finālā.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-08 11:32, pirms 2 gadiem
SkatosTenisu rakstīja: Kyrgios un Djokovičam, abiem ir bijuši salīdzinoši viegli ceļi līdz fināliem. Djokoviča lielākais pretinieks bija sinners, bet Kyrgiosam līdz šim parocīgais Tsitsipas. Krievu spēlētāju bans un covid ļoti palīdzēja Nikam. Protams, ja viņš uzvarēs finālā, tad visu cieņu. Lai gan viņš nospēlēja piecus setus pret Nakashimu, kas ir skumīgi.
Tu Nakashimu uzskati par sliktu? Top20 speletajs namkamgad, abi ar Fritzu bus vadoshie no USA. Tagad jau butu top30, ja dotu punktus. Viens no labakajiem jaunajiem

  +1 [+] [-]

, 2022-07-08 12:00, pirms 2 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Tu Nakashimu uzskati par sliktu? Top20 speletajs namkamgad, abi ar Fritzu bus vadoshie no USA. Tagad jau butu top30, ja dotu punktus. Viens no labakajiem jaunajiem
Veco buku Džoko arī iegāza - no 7.vietas būs daudz grūtāk izcelt USOpen.
Norijam jāspiež pirmie 2 seti, tad redzēs cik bačas paliek un ko darīt tālāk. Ja sāks Džoko, tad tā arī beigs.

Dāmām abi pāri nestabili, čehietes bija ļoti dziļi zem ūdens, bet izpeldēja. Domājams, ka kārtējie 3 seti.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-08 13:23, pirms 2 gadiem
Par septīto...

     [+] [-]

, 2022-07-08 13:50, pirms 2 gadiem
Aļonai par pirmo un būs savu sapni pieildījusi...

     [+] [-]

, 2022-07-08 14:26, pirms 2 gadiem
kičenoka mana mīlulīte
var redzēt ka viss kārtībā ar uzturu un disciplīnu

     [+] [-]

, 2022-07-08 14:28, pirms 2 gadiem
un protams atbalstīsim Novax Djokovic

     [+] [-]

, 2022-07-08 14:44, pirms 2 gadiem
Cerams Norijs norīs Spartaku ...

     [+] [-]

, 2022-07-08 15:56, pirms 2 gadiem
Restartētājs rakstīja: Cerams Norijs norīs Spartaku ...
Es vairāk ceru uz Kyrgios...ja vien prātiņš nesaies sviestā