Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Ko skatīties "US Open" piektajā dienā?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ko skatīties "US Open" piektajā dienā?
Leitons Hjuits
Foto: AP/Scanpix

"US Open" piektajā dienā Sportacentrs.com iesaka skatīties divas dāmu turnīra spēles, ieskaitot Agņeškas Radvaņskas un Na Lī uzstāšanos, kā arī potenciāli saistošu kungu turnīra 2. kārtas spēli starp diviem iepriekšējo gadu čempioniem – Huanu Martinu Del Potro un Leitonu Hjuitu.

Na Lī – Lora Robsone

Dienas programmu Eša arēnā plkst. 18:00 atklās Ķīnas un Lielbritānijas labākās tenisistes. Lī ar Robsoni arī pirms gada Ņujorkā tikās 3. kārtā un toreiz piedzīvoja zaudējumu trīs setu mačā – 4:6, 7:6(5), 2:6. Tā arī ir līdz šim vienīgā abu savstarpējā spēle. Lī šodienas mačā ir liela favorīte. Daļēji tas ir tāpēc, ka Robsonei vēl nesen bija plaukstas locītavas savainojums – turnīrā Ņujorkā viņa spēlē ar apsēju.

Pirmajos divos mačos diskomforta Lorai nav bijis, viņa ir gatava šodien atkal pārsteigt Lī. Lai gan to par pārsteigumu diez vai varēs nosaukt. Abas tenisistes spēlē izteikti agresīvu tenisu, bez iespējas nomierināties, kad lietas neizdodas kā plānots. Šajā mačā gaidāms liels kļūdu skaits, taču no otras puses - nebūs garlaicīgs teniss, jo abas centīsies uzvaru nokārtot pašas, nevis gaidīt pretinieces kļūdas.

Huans Martins Del Potro – Leitons Hjuits

Abi tenisisti aizvadīja nepārliecinošus pirmos mačus, uzvarot četros setos. Hjuits tādā veidā tika galā ar Braienu Beikeru, savu servi zaudējot septiņas reizes! Del Potro tika nobreikots tikai vienreiz, taču Giljermo Garsijam-Lopesam bija pelnījis zaudēt arī ceturto setu – spānis izlaida breika pārsvaru. Del Potro tradicionāli vāji nospēlēja otro setu, kas tika zaudēts – Huans Martins otro setu zaudējis sešās no pēdējām septiņām spēlēm. Par sakritību to nevar nosaukt.

Abi tenisisti oficiālos mačos tikušies četras reizes, uzvaras dalot uz pusēm. Zīmīgi, ka 2009. gada "US Open" čempions Del Potro abas uzvaras guvis uz cietā seguma, bet Hjuits bijis pārāks uz zāliena, ieskaitot šovasar Londonā – 6:2, 2:6, 6:2. Divu bijušo "US Open" čempionu spēle atklās vakara sesiju Eša arēnā un sāksies plkst. 2:00 naktī (pēc mūsu laika).

Agņeška Radvaņska – Anastasija Pavļučenkova

Pirmajā mačā Ārmstronga arēnā plkst. 18:00 Radvaņskai teorētiski var būt gana nepatīkamu mirkļu spēlē pret Pavļučenkovu. Krievijas tenisiste, kurai ir dotumi, lai būtu elitē, "Grand Slam" turnīros savu potenciālu pagaidām realizēt nav spējusi. Abi ceturtdaļfināli tika sasniegti 2011. gadā – Parīzē un Ņujorkā. "US Open" viņa gadu iepriekš spēlēja 4. kārtā.

Radvaņska iepriekšējā mačā pret spānieti Mariju-Teresu Torro-Floru otrajā setā vairākas reizes zaudēja savu servi, taču netika sodīta. Nastjai ir ieroči (iespaidīgs uzbrukums), lai kļūdas nepiedotu. Vai Pavļučenkova šodien nospēlēs savu labāko tenisu un apdraudēs Radvaņskas progresu, būs zināms pēc dažām stundām. Pavļučenkovai uzvara vienīgajā "hard" mačā, Agu pirms četriem gadiem Indianvelsā uzveicot ar 7:6(8), 6:4. Gadu iepriekš Vimbldonā pārāka bija poliete – 6:3, 6:2. Šovakar abām būs tikai trešā savstarpējā spēle.

Kur skatīties?

Tiešraides tiek piedāvātas no sešiem kortiem – "Ashe", "Armstrong", "Grandstand", kā arī 11., 13. un 17. korta. Turnīru Latvijā translē Eurosport. Tāpat būs pieejamas tiešraides daudzviet internetā. Stabilas, bet par maksu piedāvā Unibet.com. Bezmaksas var atrast šeit.

Pilns piektās dienas spēļu plāns aplūkojams te.

     [+] [-]

, 2013-08-30 10:36, pirms 11 gadiem
Noslēpums, Tev neteikšu!

     [+] [-]

, 2013-08-30 11:18, pirms 11 gadiem
Nesaprotu, kapēc vienu no saistošākajām rītvakara spēlēm neliek uz TV kortu - Južnijs : Dolgopolovs.

Vairāk izņemot Potro:Hjūitu nekas nesaista.

Dāmām gan varētu būt daudz interesantas spēles.

     [+] [-]

, 2013-08-30 12:09, pirms 11 gadiem
Nu un šoreiz arī Del Potro speciāli atdos 2.setu Hjuitam(tas autoram ) .Arī tad , ja būs jau zaudējis 1. ?Vispār, neņemot šo visu vērā, Delpo ies grūti ar Leitonu.Kaut nu izdotos vinnēt šo maču un pēc tam vēl divus, gribētos lai tiek līdz 1/4 fin. un vismaz aizstāv punktus.Tā "viegli "tas izklausās, bet vēlēties jau nav kaitīgi

     [+] [-]

, 2013-08-30 13:45, pirms 11 gadiem
Vienīgā diena, kad varēs piekrist ko skatīties ir diena pirms fināla.