Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Ko skatīties "US Open" trešajā dienā?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ko skatīties "US Open" trešajā dienā?
Radeks Štepāneks
Foto: Reuters/Scanpix

Ņujorkā notiekošā "US Open" trešajā sacensību dienā noslēgsies 1. kārtas izspēle vīriešu turnīrā, kā arī sāksies 2. kārta dāmu turnīrā. Kā ierasts, Sportacentrs.com piedāvā dienas trīs potenciāli saistošas spēles. Iespējams, šodien karjeras pēdējo maču nospēlēs amerikānis Džeimss Bleiks.

Džeimss Bleiks – Ivo Karlovičs

Bleiks spēlēs Ārmstronga arēnā un maču pret Karloviču sāks ne ātrāk kā 00:30 pēc Latvijas laika. Karlovičam ir 5-3 pārsvars savstarpējos mačos un arī trīs spēles aiz muguras šajā turnīrā – Karlovičs "Grand Slam" kvalifikācijā bija spiests spēlēt pirmo reizi kopš 2003. gada "US Open". Ivo pēdējo maču nospēlēja piektdien, kad guva trešo uzvaru divos setos. Ņemot vērā to, ka vīriešu turnīrā 1. kārta izstiepta trīs dienās, līdz nākamajai spēlei Horvātijas milzim jāgaida ļoti ilgi.

Skaidrs, ka Bleikam šajā emocionālajā mačā būs milzīgs publikas atbalsts. Amerikānim teorētiski vajadzētu būt labākiem rezultātiem pret Karloviču, taču pārgalvīgais teniss nav ļāvis tos sasniegt. Bleikam pret Karloviču ir 6-4 pārsvars taibreikos. Domājams, ka kādu taibreiku redzēsim arī šodien. Karlovičam ir labāka un stabilāka serve, bet Bleiks var vairāk piedāvāt uzņemšanas spēlē. Vai mājas sienas ļaus Bleikam pagarināt karjeru, uzzināsim pēc pusnakts.

Stanislass Vavrinka – Radeks Štepāneks

Šveices otrais numurs Vavrinka nekad nav spējis uzvarēt čehu veterānu Štepāneku, viņam zaudējot visus piecus mačus (ieskaitot kvalifikāciju). Štepāneka spēles allaž ir skatāmas viņa "old school" tenisa dēļ. Arī Stans nav nekāds garlaicīgais vīrs un spēj izcelties ar lieliskiem sitieniem, it īpaši tas attiecas uz viņa slaveno "bekhendu". Ja to izdosies noregulēt līdz janvāra līmenim, tad šodien gaidāms skaists teniss. Šis būs trešais mačs "Grandstand" kortā.

Lora Robsone – Karolīna Garsija

Kā trešo piedāvāju spēli no 11. korta, kura dienas programmas otrajā spēlē paredzēta divu jaunās paaudzes tenisistu tikšanās – Robsone pret Garsiju. Abas tenisistes 1. kārtā guva uzvaras divos setos. Robsonei gāja smagāk pret Domingesu Lino, taču pēc ļodzīga sākuma, kas saistīts ar uztraukumu, izdevās uzvarēt astoņos geimos pēc kārtas. Gan Robsone, gan Garsija ir izteiktas agresīvas spēles piekritējas. Protams, tādā tenisā ir daudz kļūdu, taču vismaz nav garlaicīgas bumbošanās. Neviena no tenisistēm ar stabilitāti neizceļas, tāpēc neizslēdzu, ka šeit būs trīs seti.

Piebilstams, ka šovakar pirmo maču dubultspēļu turnīrā aizvadīs Līga Dekmeijere, kurai kopā ar vācieti Monu Bārtelu 16. kortā dienas otrā spēle. Pretinieces – rumāniete Aleksandra Dulgeru un Čehijas tenisiste Eva Hrdinova.

Kur skatīties?

Tiešraides tiek piedāvātas no sešiem kortiem – "Ashe", "Armstrong", "Grandstand", kā arī 11., 13. un 17. korta. Turnīru Latvijā translē Eurosport. Tāpat būs pieejamas tiešraides daudzviet internetā. Stabilas, bet par maksu piedāvā Unibet.com. Bezmaksas var atrast šeit.

Pilns trešās dienas spēļu plāns aplūkojams te.

  +9 [+] [-]

, 2013-08-28 10:39, pirms 11 gadiem
Vakar bija laba maču izvēle:

Tommy Haas - Paul-Henri Mathieu 6-4 6-4 6-1

Donald Young - Martin Klizan 6-1 6-0 6-1

Novak Djokovic - Richard Berankis 6-1 6-2 6-2

  -1 [+] [-]

, 2013-08-28 11:17, pirms 11 gadiem
Vavrinka - Stepaneks nudien varētu būt interesants mačs

  +1 [+] [-]

, 2013-08-28 11:38, pirms 11 gadiem
Jā, vakardienas izvēle bija ļoti aizraujoša. Šodienas izvēles nav sliktas, bet nu domāju ka Wawa vairāk par 1 setu neatdos un Robsone arī būs 2:0.

Mana izvēle no translāciju laukumiem -
Radwanska : Stephens
Blake : Karlovic
Bouchard : Kerber
Hampton : Mladenovic
Makarova : Mattek
Jankovic : Kleybanova

Pa lielam sanāk, ka večiem spēles diezgan nekādas. Vai nu neinteresanti spēlētāji vai arī vienos vārtos

  +1 [+] [-]

, 2013-08-28 13:28, pirms 11 gadiem
Labāk pašam izvēlēties.
Vakar eksperts ieteice 3 gandrīz neinteresantākās spēles uz vieniem vārtiem ..

  +1 [+] [-]

, 2013-08-28 16:56, pirms 11 gadiem
zigiss rakstīja: Labāk pašam izvēlēties.
Vakar eksperts ieteice 3 gandrīz neinteresantākās spēles uz vieniem vārtiem ..
Bērziņš jau nav nekāds eksperts.

     [+] [-]

, 2013-08-28 18:04, pirms 11 gadiem
NEKO