Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška zaudē Vācijā, Pavlovs – Rumānijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška zaudē Vācijā, Pavlovs – Rumānijā
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Nesekmīgi divus dažādus „Challenger” sērijas turnīrus uzsākuši Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs. Andis Froidenštates turnīra pirmajā kārtā zaudēja austrālietim Klintam Tomasam, bet Pavlovs Brasovā piekāpās Frančesko Aldi. Abi gan turpinās dalību dubultspēļu turnīros.

Andis Juška, kurš šonedēļ ieņem 262. vietu ATP vienspēļu rangā un 449. pozīciju dubultspēlēs šonedēļ devies uz Vāciju, kur Froidenštates pilsētā piedalās „Challenger” sērija turnīrā „Black Forest Open”. Turnīra balvu fonds ir 30 000 eiro, bet spēles norisinās uz māla seguma. Andis turnīrā nav izlikto vidū, tomēr uzreiz bija pamatturnīra dalībnieku vidū. Šodien viņš aizvadīja vienspēļu turnīra pirmās kārtas cīņu, kurā tikās ar austrālieti Klintu Tomsonu, kurš ATP rangā ieņem tikai 897. pozīciju, bet pamatturnīru bija sasniedzis caur kvalifikāciju. Tomsona iekļūšana pamatturnīrā gan izrādījās likumsakarīga, jo triju setu spēlē viņš prata uzveikt arī Jušku – 6:3, 6:7, 7:5. Andis Vācijā spēlēs arī dubultspēļu turnīrā. Tajā viņa pārinieks būs ukrainis Ivans Sergejevs, bet pirmie pretinieki Kristians Pless (Dānija) un Džeimss Vords (Lielbritānija). Šis mačs notiks rīt.

Tikmēr Deniss Pavlovs (ATP vienspēlēs 318., ATP dubultspēlēs 177.) šonedēļ devies uz Rumānijas pilsēta Brasovu, kur piedalās „Challenger” sērijas tenisa turnīrā ar balvu fondu 30 000 eiro. Vienspēļu turnīrā mūsu sportists nebija izlikto sportistu vidū, bet pirmo maču aizvadīja pret itālieti Frančesko Aldi, kurš ATP rangā šobrīd atrodas 359. vietā, taču savulaik bijis pat 111. Pirmo setu Denisam izdevās uzvarēt ar 6:4, bet nākamajos divos tika pārliecinoši zaudēts – 0:6, 2:6. Līdz ar to vienspēļu rangā mūsu sportists atkal palika bez punktiem. Rīt Pavlovs turpinās startu Brasovā, piedaloties dubultspēļu turnīrā. Viņa pārinieks būs mājinieks Katalins Gards, un šis duets turnīrā ir izlikts ar 3. numuru. Pirmās kārtas mačā viņu sāncenši būs spāņi Iniho Servantess Eguns un Serhio Gutiress-Ferols.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-08-31 20:15, pirms 15 gadiem
jacer ka tie sonedel bija vienigie zaudejumu 1. kartas!!!°
No gulbja gan var negaidit brinumus, bet cerams ka par tadiem parupesies Anastasija un Liga!!!

     [+] [-]

, 2009-08-31 23:22, pirms 15 gadiem
izlases čaļiem vajadzētu nopietnāk plānot savus turnīrus kā nekā lidinās apkārt par LTS naudiņu pēc plānotiem zāggiem pēc atrādīšanās saviem skatītājiem kaut kādā izdomātā Latvijas klubu čempionatā.Ar Pavlovu Rumānijā tāpat viss skaidrs ,bet Juškam jau gan austrālietim uz kleja negods piekāpties,bet galvenais ,ka Vaski piesita.Izkatās ka neviens tam līdzi neskatās tad jau tā arī būs ,ka bez Gulbja DCup pat Lielupes šķībais laukums nepalīdzēs