Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei neveiksme Vašingtonā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei neveiksme Vašingtonā
Līga Dekmeijere
Foto: Ernst Zolt

Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere aizvadītajā naktī nav spējusi pārvarēt Vašingtonas WTA International turnīra 1.kārtu. Spēlējot duetā ar amerikānieti Aleksandru Milleri, viņa divos setos piekāpās ASV duetam Hsu/Litvaka.

Dalībai Vašingtonā notiekošā „Citi Open” WTA dubultspēļu turnīrā Līga par pārinieci bija sarunājusi amerikānieti Aleksandru Milleri. Dubultspēļu rangā Līgai šonedēļ 72.vieta, bet viņai pāriniecei 278.pozīcija. Pretiniekos 1.kārtā stājās ASV pārstāvošās Čī-Jū Hsu un ļena Litvaka, kurām rangā 299. un 272.vieta.

Lai gan Dekmeijere un Millere bija mača favorītes, tomēr kortā tas netika apliecināts. Pirmajā setā gan bija 4:1 vadība, tomēr pretinieces atspēlējās un uzvarēja taibreikā – 7:6(2). Arī otrajā setā Latvijas un ASV duets tika priekšā (3:1), taču tad zaudēti pieci geimi pēc kārtas, kas nozīmēja, ka galā gan mačs, gan turnīrs.

Vašingtonā Līgai nopelnīts viens reitinga punkts un 430 ASV dolāru prēmija.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...