Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane apstājas Serbijas turnīra pusfinālā

Emils Ozerinskis

Vismane apstājas Serbijas turnīra pusfinālā
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane sestdien Serbijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kuršumlijskas Banjas W-40 sērijas turnīra pusfinālā.

Vismane (WTA 402.) cīņā par iekļūšanu finālā ar 1-6, 7-5, 4-6 piekāpās Horvātijas tenisistei Antonijai Ružičai (WTA 300.).

Par pusfināla sasniegšanu latviete tika pie 25 WTA ranga punktiem.

Jau ziņots, ka pirms tam Serbijā Vismane ar 6-3, 6-1 pārspēja pasaules rangā neesošo amerikānieti Maju Saveljiču, otrajā kārtā ar 6-3, 6-0 pieveica turnīra galveno favorīti Džesiku Bousasu no Spānijas, kura WTA rangā ieņem 129.pozīciju, astotdaļfinālā ar 6-4, 6-4 uzvarēja grieķieti Safo Sakellaridi (WTA 284.), bet ceturtdaļfinālā latviete ar 6-4, 6-2 pārspēja turnīra astoto raketi Mariju Benuā (WTA 223.) no Beļģijas.

Cita Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča (WTA 361.) cieta zaudējumu pirmajā kārtā.

Dubultspēlē Vismane kopā ar bulgārieti Gerganu Topalovu cieta zaudējumu pirmajā kārtā, pasaules dubultspēļu ranga punktus nesaņemot.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-09-30 19:23, pirms 9 mēnešiem
Tiesnešu tizlošanās un nemācēšana godīgprātīgi nosaukt līnijas un dot spēlētājām punktus maksāja Vismanei vietu šī turnīra finālā. Šo maču ITF vajag izskatīt un izmainīt visus šā mača galvenā tiesneša kļūdainos lēmumus, jo tie bija ļoti daudz. Tur kur šim idiotam ne tiesnesim tas Antonijai Ruzičai bija tīri uzvarēta izspēle un gūts punkts, tas Danielai Vismanei bija nepiespiestā kļūda un zaudēts punkts. Šito debīlo krāpnieku ne tiesnesi vajag no darba atlaist lai zina kas būs ja blēdīsies un dos priekšroku noteiktam tenisistam.