Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam neveiksme Vācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam neveiksme Vācijā
Andis Juška
Foto: www.ippopen.net

Latvijas tenisists Andis Juška šodien neveiksmīgi startējis Vācijas pilsētas Kaseles „Future” tenisa turnīra. Vienspēļu pirmajā kārtā Andis ar 4:6, 4:6 piekāpās mājiniekam Larsam Perškem. Andim šis bija pēdējais turnīrs pirms jaunnedēļ gaidāmām Deivisa kausa izcīņas spēlēm.

Pēc ilgāka pārtraukuma Andis Juška atkal bija pieteicies dalībai starptautiskos turnīros – šoreiz Vācijas pilsētā Kaselē. Šī „Future” turnīra balvu fonds ir 15 000 ASV dolāru un spēles notiek uz māla seguma – tieši uz māla jaunnedēļ Latvijas komandai būs jāstartē Deivisa kausa izcīņā, viesojoties Bulgārijā.

Iepriecināt Juškam gan neizdevās – ar 4:6, 4:6 pirmajā kārtā tika zaudēts mājiniekam Larsam Perškem, kurš ATP rangā ieņem 512. vietu, kamēr Andis ir 299. Līdz ar to turnīrā reitinga punktus nopelnīt neizdevās.

Citā „Future” turnīrā ASV, bet arī uz māla seguma, šonedēļ startēs divi citi Latvijas tenisisti Kārlis Lejnieks un Adrians Žguns, kamēr ceturtais Deivisa kausa komandas dalībnieks Deniss Pavlovs šonedēļ nespēlē. Atgādinām, ka vadošais Latvijas tenisists Ernests Gulbis šoreiz izlasei nepalīdzēs.

Deivisa kausa izcīņas mačs starp Latvijas un Bulgārijas komandām notiks no 10.-12. jūlijam Bulgārijā. Uzvarētāji turpinās cīņu par vietu Eiropas Āfrikas zonas 1. grupā, bet zaudētāji cīnīsies otrajā grupā arī nākamajā sezonā.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-06-30 15:41, pirms 15 gadiem
juskam trauma bij

     [+] [-]

, 2009-06-30 15:51, pirms 15 gadiem
tuk_tuk_te_lohs rakstīja: juskam trauma bij
Pēc kā tu spried?

     [+] [-]

, 2009-06-30 16:09, pirms 15 gadiem
Kūmiņš rakstīja: Pēc kā tu spried?
zinu

     [+] [-]

, 2009-06-30 21:41, pirms 15 gadiem
Tikmēr latvietim Ernestam Gulbim ir kārtīgi jāatpūšas pēc saspringtajiem turnīriem - Franch Open, Queens Club un Wimbledon, tāpēc LATVIJAS izlasei palīdzēt nesanāks.

Britiem, amerikāņiem, austrāļiem vai Šveiciešiem veicies vairāk, jo Marejam, Rodikam, Hjūitam, Wavrinkam, Federeram šis periods nav bijis tik saspringts un viņi varēs aizstāvēt savas valsts godu prestižajā Davis CUP.