Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča pārvar kvalifikāciju, Juškam tas neizdodas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča pārvar kvalifikāciju, Juškam tas neizdodas
Diāna Marcinkeviča

Ar mainīgām sekmēm ITF un „Challenger” turnīru kvalifikācijas turnīros startējuši Latvijas tenisisti. Diānai Marcinkevičai Prorevas (Čehija) ITF 25 000 pamatturnīra sasniegšanai pietika ar vienu uzvaru, bet Andis Juška zaudēja izšķirošo cīņu Firtas (Vācija) „Challenger” sacensībās. Firtā Andis gan turpinās cīņas dubultspēlēs.

Jau ziņojām, ka vakar Vācijas pilsētas Firtas „Challenger” turnīru iesāka Andis Juška (ATP 404.). Vienspēļu kvalifikācijā viņš tika pie divām uzvarām, apspēlējot francūzi Baptistu Dupuī (ATP 521.) un krievu Aleksandru Lobkovu (ATP 273.). Šodien izšķirošajā mačā par tikšanu pamatturnīrā latvietim pretī stājās poļu izcelsmes vācietis Peters Gojovčiks (ATP 413.). Līdzīgā spēlē veiksmīgāks tomēr bija mājinieks, uzvarot ar 6:3, 3:6, 6:3 un liedzot Andim nopelnīt reitinga punktus. Juška turnīru gan turpinās, piedaloties dubultspēļu sacensībās. Par pārinieku sarunāts kolumbietis Roberts Farahs, un viņu duets izlikts ar 2.numuru.

Diāna Marcinkeviča (WTA 489.) pēc ilgāka pārtraukuma nolēmusi pārbaudīt spēkus ITF 25 000 sērijas turnīros, dodoties uz Čehijas pilsētu Prerovu. Mūsu sportistei nedaudz pietrūka, lai uzreiz iekļūtu pamatturnīrā – nācās spēlēs kvalifikācijā (izlikta ar 1.numuru). Pirmo no divām kvalifikācijas kārtām Diāna varēja izlaist, bet otrajā viegli tika apspēlēta rangā neesošā mājiniece Katerina Kaminkova. Tas ļāvis tikt pie viena reitinga punkta, bet pamatturnīra 1.kārtā pretiniekos ielozēta krieviete Jevgēņija Paškova (WTA 469.). Dubultspēlēs Diāna nespēlēs.

Bez kvalifikācijas turnīriem šonedēļ iztiek Kārlis Lejnieks (ATP 421.). Viņš spēlēs „Future” turnīrā Madridē (Spānija) un vienspēlēs ir izlikts ar 2.numuru. Kārļa pirmais pretinieks būs mājinieks Haime Pulgars-Garsija (ATP 1202.).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  -1 [+] [-]

, 2011-05-31 00:28, pirms 13 gadiem
Apbrīnoju Jušku. Kā viņam bez jebkāda progresa saglabājas vēlēšanās nodarboties ar tenisu.