Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejnieks pārvar 1.kārtu Šveicē, Dekmeijerei zaudējums kvalifikācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejnieks pārvar 1.kārtu Šveicē, Dekmeijerei zaudējums kvalifikācijā
Kārlis Lejnieks

Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks (ATP 363.) šodien ar uzvaru iesācis Šveices pilsētas Tavernas „Future” vienspēļu turnīru. Ar 1.numuru izliktais latvietis ar 6:4, 6:4 apspēlēja 18 gadus veco vācieti Samiju Rainvainu (ATP 707.). Nākamais Kārļa pretinieks būs francūzis Fransuā Arturs Vibērs (ATP 777.).

23 gadus vecais Lejnieks (ATP 363.) turpina cīnīties par reitinga punktiem „Future” sērijas turnīros. Šonedēļ plānā starts Tavernas (Šveice) pilsētas sacensībās ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Tāpat kā pirms nedēļas Vaducā, arī šonedēļ Kārlis ir turnīra galvenais favorīts un to arī centīsies apliecināt.

Šodien pirmās kārtas cīņā viņam pretī stājās vācietis Samijs Rainvains (ATP 707.), kurš tika apspēlēts ar 6:4, 6:4. Nopelnīts viens reitinga punkts, bet otrajā kārtā būs jāspēlē pret francūzi Fransuā Arturu Vibēru(ATP 777.), kuru pirms nedēļas izdevās uzveikt ar 6:4, 6:4. Šī spēle notiks ceturtdien.

Tikmēr Līga Dekmeijere aizvada ITF sacensības ASV pilsētā Pelamā. Vienspēļu turnīrā latvietei bija jāspēlē kvalifikācijā, kurā izdevās pārvarēt vienu kārtu, spēlējot pret mājiniecēm. Vispirms 620.vietu ieņemošā latviete ar 6:1, 6:2 uzveica rangā neesošo Alanu Džesiku Mendosu, bet pēc tam zaudēja Kristai Hardebekai (WTA 338.) – 2:6, 2:6. Dubultspēļu turnīrā Līga spēlēs duetā ar kanādieti Mariju Īvu Peletjē – viņu duets izlikts ar 1.numuru.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page