Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žgunam zaudējums līdzvērtīgā spēlē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žgunam zaudējums līdzvērtīgā spēlē
Adrians Žguns

Latvijas tenisists Adrians Žguns piedzīvojis zaudējumu ASV pilsētas Tamarakas „Future” vienspēļu turnīrs 2. Kārtas spēlē. Trijos ļoti līdzīgos setos viņu ar 7:5, 5:7, 7:6(5) apspēlēja ar 6. numuru izliktais spānis Arno Bruhuess-Davi (ATP 377.).

Tamarakas (ASV) „Future” tenisa turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru Adrians kopā aizvadīja sešas spēles. Vispirms bija jāiet garš ceļš uz pamatturnīru – kopā gūtas četras uzvaras. Trešdien 1. kārtas mačā viegli tika pārspēts rangā augstāk esošais amerikānis Gregorijs Oulets (6:2, 6:1), bet aizvadītajā naktī liepājniekam pretī stājās Spānijas pārstāvis Bruhuess-Davi (ATP 377.), kurš sacensībās bija izlikts ar 6. numuru.

Lai gan Adrianam rangā šobrīd zemāka ( 545.) vieta, tomēr abu cīņa bija pat ļoti līdzvērtīga. Pirmajos devos setos katrs sāncensis uzvarēja pirms taibreika ar 7:5, bet izšķirošo setu tenisisti noslēdza ar taibreiku, kurā veiksme uzsmaidīja spānim. Līdz ar to šo turnīru Adrians noslēdzis ar viena reitinga punkta iegūšanu. Nākamais turnīrs Žgunam gaidāms jaunnedēļ, kad Palmkoustā viņš jau būs pamatturnīra dalībnieku vidū.

Izmantotie resursi:
usta.com