Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai un Lejniekam uzvaras dubultspēlēs, Runča zaudē pamatturnīra pirmajā kārtā

Marcinkevičai un Lejniekam uzvaras dubultspēlēs, Runča zaudē pamatturnīra pirmajā kārtā
Kārlis Lejnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Ar mainīgām sekmēm šodienas mačus aizvadījuši Latvijas tenisisti Future un ITF turnīros. Kārlis Lejnieks Vācijā izcīnījis uzvaru dubultspēļu pirmajā kārtā, to pašu Gruzijas ITF turnīrā paveikusi Diāna Marcinkeviča, taču tikpat labi gan nav veicies vienspēlēs, kur zaudējumus piedzīvojušas Marcinkeviča un vakar Somijas ITF turnīra kvalifikācijas kārtu pārvarējusī Adrija Runča.

Kārlis Lejnieks šonedēļ devies uz Vācijas pilsētu Hambahu, kur tiek aizvadīts "Future" sērijas turnīrs ar balvu fondu 10 000 ASV dolāri. Tur savu pirmo spēli Kārlis jau aizvadījis - dubultspēļu pirmajā kārtā kopā ar Krievijas tenisistu Denisu Matsukeviču uzveikti čehi Košlers un Šmids. Nākamajā kārtā ar trešo numuru izliktais Latvijas un Krievijas duets tiksies ar vācu pāri Janu-Frederiku Brunkenu un Stefanu Zaiferu. Tāpat Lejnieks rīt aizvadīs pirmās kārtas vienspēļu maču ar 20 gadīgo Vācijas tenisistu Deividu Tērneru, kurš ATP rangā atrodas 746. vietā.

Somijā un Gruzijā ITF turnīros šobrīd piedalās Diāna Marcinkeviča un Adrija Runča. 16 gadīgā Runča, kura vakar Helsinku ITF 25 000 turnīrā pārvarēja kvalifikācijas barjeru un nopelnīja savu pirmo reitinga punktu, šodien ar 4:6, 1:6 cieta zaudējumu pamatsacensību pirmajā kārtā pret vācieti Vanesu Henki ( WTA 649.). Tikmēr Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi vienspēļu pirmajā kārtā zaudējumu pret slovākieti Zuzanu Zlohovu (WTA 405.) ar 7:6(3), 4:6, 3:6 piedzīvoja Diāna Marcinkeviča, taču turnīrs Diānai vēl nav beidzies - dubultspēlēs viņa kopā ar baltkrievieti Viktoriju Jemiaļanavu šodien ar 6:4, 6:1 spēja uzvarēt mājinieces Babilina Mačaidze un Nino Sujašvili un turpināt dalību Tbilisi ITF 25 000 sacensībās. Marcinkevičas un Jemiaļanavas otrās kārtas pretinieces vēl nav zināmas.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-09-29 18:22, pirms 14 gadiem
Prieks par Marcinkēviču un Lejnieku.. žēl, ka Adrija zaudēja.. es jau cerēju viņu vēl pāris dienas skolā neredzēt