Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žgunam otrais zaudētais fināls nedēļas laikā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Žgunam otrais zaudētais fināls nedēļas laikā
Adrians Žguns

Latvijas tenisists Adrians Žguns turpina gaidīt pirmo ''Future'' turnīru titulu. Otro nedēļu pēc kārtas mūsu sportists bija sasniedzis finālu, taču arī šoreiz pie trofejas tikt neizdevās.

Pagājušajā nedēļā Žguns spēlēja Itālijas pilsētas Portotoresas ''Future'' turnīrā, kura finālā piekāpās Zviedrijas pārstāvim Filipam Prpičam. Šonedēļ ATP ranga 538. vietā esošais Žguns piedalījās Grieķijas pilsētas Kosas ''Future'' turnīrā.

Arī Grieķijā Žgunam izdevās tikt līdz finālam, taču tā iznākums tikpat nepatīkams kā pirms nedēļas. Finālmačā Adrianam pretī stājās mājinieks Teodoros Angelinos, kurš rangā ieņem tikai 1047.vietu un pusfinālā bija atstājis daudz spēka smagā trīs setu cīņā, kurā trīs taibreikos bija pieveicis citu Grieķijas pārstāvi Aleksandru Jupoviču. Tomēr finālam spēks pietika, jo tika izcīnīta vēl viena uzvara trīs setos - 6:3, 4:6, 6:2.

Žgunam šis bija piektais šāda līmeņa turnīru fināls un piektā neveiksme. Nākamais turnīrs Žgunam būs arī Grieķijā, Parosā. Tur viņš izlikts ar trešo numuru un pirmajā kārtā viņam jātiekas ar 19 gadus veco vācieti Ričardu Vaiti (ATP 1092.).

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +3 [+] [-]

, 2009-09-27 20:24, pirms 15 gadiem
Lai veicas Parosā!
Divi finaali pēc kārtas-lieliski!

  +2 [+] [-]

, 2009-09-27 20:38, pirms 15 gadiem
čops rakstīja: Lai veicas Parosā!
Divi finaali pēc kārtas-lieliski!
diemzel vai par laimi Adrinas nespeles sajaa turniraa..vismaz kaa pats teica esot izlemis izlaist jo esot diezgan loti noguris

  -1 [+] [-]

, 2009-09-27 21:24, pirms 15 gadiem
kādu naudiņu viņš nopelnīja?