Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška neiekļūst pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška neiekļūst pusfinālā
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Latvijas tenisists Andis Juška šodien cietis zaudējumu Alma-Atas „Challenger” vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā, ar 3:6, 2:6 piekāpjoties Krievijas sportistam Iļjam Beļajevam. Kopā ar Denisu Pavlovu Andis šodien turpinās cīņas dubultspēļu turnīrā.

Vakar Andis Juška (ATP 272.) guva divas uzvaras Alma-Atas „Challenger” vienspēļu turnīrā, vispirms pieveicot jaunzēlandieti Hosē Rubinu Stetamu, bet pēc tam arī francūzi Žanu Noelu Insausti. Ceturtdaļfinālā Anda pretinieks bija 19 gadus vecais Krievijas tenisists Iļja Beļajevs, kuram šobrīd rangā 326.vieta. Krievijas tenisists gan pastāvīgi uzlabo savu reitinga pozīciju un šajā turnīrā bija apspēlējis arī ar 2. numuru izlikto slovāku Kamilu Capkoviču, tādējādi Andi par lielu favorītu uzskatīt nevarēja.

Spēle to arī apliecināja. Lai arī visi geimi bija diezgan līdzīgi, tomēr krietni sekmīgāk savas iespējas izmantoja Beļajevs. Pirmajā geimā viņam pietika ar vienu breiku, lai uzvarētu setu (6:3), bet otrajā viņš uzreiz ieguva 3:0 vadību. Juška divus geimus atspēlēja, taču pēc tam atkal zaudēja trīs geimus pēc kārtas, izstājoties no vienspēļu turnīra – 3:6, 2:6. Vienspēļu turnīrā Andis nopelnīja 13 reitinga punktus un saņems 1460 ASV dolāru prēmiju.

Šodien Andis kopā ar Denisu Pavlovu turpinās cīņas dubultspēļu turnīrā, kura ceturtdaļfinālā viņi spēlēs pret Āzijas duetu Čens un Mitsuhaši. Ja izdosies uzvarēt, tad šodien Latvijas duetam būs jāspēlē arī pusfināla spēle.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com