Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus pēc lietus pārtraukuma uzvar tikai vienā no 12 geimiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus pēc lietus pārtraukuma uzvar tikai vienā no 12 geimiem
Mārtiņš Podžus. Foto: Talex Open

Latvijas vīriešu tenisa otrais numurs Mārtiņš Podžus (ATP 476.) Poznaņas M25 turnīrā zaudēja otrajā kārtā, kur ar rezultātu 4:6, 1:6 piekāpās brazīlietim Igoram Ribeiru Markondesam (ATP 613.).

Ar piekto numuru izsētais Mārtiņš Podžus bija vadībā ar 4:1, kad maču pārtrauca lietus. Podžus pēc pārtraukuma spēja uzvarēt tikai vienā geimā, to iegūstot 2. setā pie rezultāta 0:2 jeb brīdī, kad bija zaudējis septiņos geimos pēc kārtas!

Podžus šosezon M25 turnīros nav bijis tālāk par 2. kārtu, šajā posmā zaudējot visos trīs šīs kategorijas turnīros. Pirmie divi bija jūlijā Austrijā, arī tur nesekmīgi spēlējot uz māla seguma. Mārtiņam šogad ITF turnīros kopumā 11-11 bilance ar vienu finālu – februārī M15 turnīrā Ēģiptē.

Lietus šodien ietekmēja arī citu Latvijas spēlētāju turnīrus. Daniela Vismane Pršerovas W60 turnīra 2. kārtas mačā paspēja izspēlēt deviņus geimus pret Šveices tenisisti Simonu Valtertu (4:5). Savukārt Darja Semeņistaja nevarēja sākt otrā raunda cīņu W15 turnīrā Čornomorskā.