Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška pārvar pirmo kārtu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška pārvar pirmo kārtu
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Andis Juška aizvadītajā naktī guvis uzvaru Kārsonas (ASV) „Challenger” vienspēļu turnīra pirmajā kārtā, divos setos pārspējot mājinieku Railenu Dehārtu – 6:4, 7:6(5). Šovakar vienspēļu turnīra pirmo kārtu centīsies pārvarēt arī Deniss Pavlovs.

eSports.lv jau ziņoja, ka gan Andis Juška, gan Deniss Pavlovs šonedēļ devušies uz ASV, kur Kalifornijas štata Kārsonas pilsētā norisinās „Challenger” sērijas tenisa turnīrs „LA Tennis Open” ar balvu fondu 50 000 ASV dolāru. Tā kā liela daļa „Challenger” līmeņa tenisistu šonedēļ vēl atradās Eiropā, tad abiem Latvijas sportistiem uzreiz atradās vieta pamatturnīrā, kaut rangā viņi ieņem vietas trešā simta beigās – Deniss ir 283., bet Andis 297.

Kā pirmais pamatturnīra cīņu vakar aizvadīja Juška, kura pretinieks bija ATP 273. vietas īpašnieks, amerikānis Railers Dehārts. Līdzīgos divos setos Juška bija pārāks, uzvarot ar 6:4, 7:6(5) un iegūstot piecus reitinga punktus. Nākamajā kārtā viņa pretinieks būs Frics Volmaranss no Dienvidāfrikas Republikas (ATP 662.). Savu pirmo spēli šovakar pēc Latvijas laika aizvadīs Deniss Pavlovs un viņa pretinieks būs kvalifikācijas turnīra uzvarētājs Amirs Vaintraubs no Izraēlas (ATP 556.).

Abi latvieši kopā startēja arī dubultspēļu turnīrā, taču tur sekmes iznāca mazākas. Lai iekļūtu pamatturnīrā vajadzēja spēlēt kvalifikāciju. Pirmajā spēlē Deniss un Andis uzvarēja amerikāņu Simondsa un Smičeka duetu – 7:5, 6:2, bet otrajā ar 6:4, 4:6, 6:10 piekāpās jaunzēlandietim Džonsam un amerikānim Oudsemam. Līdz ar to dubultspēļu ranga punktus šajā turnīrā mūsu tenisisti neieguva.

Izmantotie resursi:
usta.com

     [+] [-]

, 2009-05-26 14:01, pirms 15 gadiem
Žēl ka dubultspēlēs tā sanāca. Biju cerējis ka mūsējie būs tā saspēlējušies, ka tiks tālu pamatturnīrā.
Tagad turēsim īkšķus par abiem vienspēlēs, jo vismaz sākumā pretinieki ne tie stiprākie.