Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška zaudē vienspēli, dubultspēlēs pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška zaudē vienspēli, dubultspēlēs pusfinālā
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, f64, "Sporta Avīze"

Latvijas tenisistam Andim Juškam šodien nav izdevies pārvarēt Japānas pilsētas Tojotas „Challenger” vienspēļu turnīra 2. kārtu. Ļoti līdzīgā spēlē viņš piekāpās rangā augstāk esošajam austrālieti Gregam Džonsam – 6:4, 6:7(5), 5:7. Tikmēr dubultspēlēs kopā ar Aleksandru Kudravcevu sasniegts pusfināls.

Savu šīs sezonas pēdējo turnīru Juška aizvada Japānā, Tojotas pilsētā. „Challenger” sērijas vienspēļu turnīrā ar balvu fondu 35 000 ASV dolāru Andis nebija izlikto sportistu vidū, tomēr sacensības varēja sākt uzreiz ni pamatturnīra. Pirmdien arī tika pārvarēta pirmā kārta – 6:2, 5:7, 7:6(2) pret Aleksandru Sadecki no Šveices. Šodien otrās kārtas cīņā mūsu tenisista pretinieks bija austrālietis Gregs Džonss, kuram ATP rangā šobrīd nedaudz augstāka vieta (268. pret 308.). Lai arī spēle bija ļoti līdzīga, tomēr Juškam nācās samierināties ar zaudējumu trijos setos – 6:4, 6:7(5), 5:7. Līdz ar to šis turnīrs mūsu tenisistam noslēdzies ar piecu reitinga punktu iegūšanu.

Sekmīgāk Andim izdodas startēt dubultspēļu turnīrā. Kopā ar krievu Aleksandru Kudravcevu viņš aizvadīja cīņu pret Niku Lindālu (Austrālija) un Hosē Rubinu Stetamu (Jaunzēlande). Latvijas un Krievijas sportistu duets turnīrā ir izlikts ar 2. numuru, ko šodien pārliecinoši apstiprināja, uzvarot ar 6:2, 6:2 un iekļūstot pusfinālā. Tajā pretiniekos būs ar 4. numuru izliktie mājinieki HirokiKondo un Takao Suzuki. Par pusfināla sasniegšanu Juška ieguvis jau 27 dubultspēļu reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-11-25 12:32, pirms 14 gadiem
cerams būs uzvara un arī finālā!

     [+] [-]

, 2009-11-25 13:47, pirms 14 gadiem
Zaudēja 31 vienu reitinga punktu un tagad rangā kritīs uz leju,man tā domāt.Dubultspēlēs gan vajadzētu celties uz augšu.