Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žguns nepabeidz maču Hārlingenā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žguns nepabeidz maču Hārlingenā
Adrians Žguns

28 gadus vecais Latvijas tenisists Adrians Žguns aizvadītajā naktī nav spējis pārvarēt ASV pilsētas Hārlingenas „Future” sērijas turnīra pirmo kārtu. Spēlē pret spāni Arno Bruhuesu-Davi mūsu tenisists atradās iedzinējos ar 4:6, 2:2, kad no turpmākās cīņas atteicās.

Jau vairākas nedēļas pēc kārtas Adrians Žguns (ATP 562.) spēlē „Future” sērijas turnīros ASV. Lieli panākumi šogad gan izpalikuši, arī šonedēļ Hārlingenā. Vienspēļu turnīra pirmās kārtas mačā Adriana pretinieks bija ar 4. numuru izliktais spānis Arno Bruhuess-Davi, kuram rangā šonedēļ 316. vieta. Spēles gaitā spānis bija vadībā ar 6:4, 2:2, kad Adrians atteicās turpināt spēli, visticamāk, kāda savainojuma dēļ. uzreiz pēc tam viņš atsauca dalību arī no dubultspēļu sacensībām, kurās bija plānojis startēt kopā ar mājinieku Bleiku Strodu.

Atgādināsim, ka 28 gadus vecais Žguns nav uzaicināts Latvijas izlases sastāvā Deivisa kausa izcīņas mačam pret Ukrainu (notiks nākamās nedēļas nogalē Dņepropetrovskā), kaut arī ieņem trešo augstāko pozīciju ATP rangā no latviešiem.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com