Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovam un Jelginam sakāve pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam un Jelginam sakāve pusfinālā
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, eSports.lv

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs šodien nav spējis sasniegt Slovēnijas pilsētas ļubļanas „Challenger” dubultspēļu turnīra finālu. Pusfināla cīņā viņš kopā ar krievu Mihailu Jelginu pārliecinoši kapitulēja Stefana Robēra (Francija) un Simones Vagnoci (Itālijā) priekšā – 1:6, 2:6.

Deniss Pavlovs, kurš jaunākajā ATP dubultspēļu rangā ieņem 164. vietu (tā arī viņa augstākā pozīcija šajā rangā karjerā), šonedēļ bija devies uz Slovēniju, kur Ļubļanas pilsētā startēja „Challenger” sērijas turnīrā ar balvu fondu 42 500 eiro. Vienspēlēs Denisam nesekmējās (zaudējums 1. kārtā), bet dubultspēlēs panākumi bija jau labāki – kā nekā Pavlova un krieva Mihaila Jelgina duets turnīrā tika izlikts ar 2. numuru.

Pirmajās divās kārtās to arī izdevās apliecināt un, nezaudējot ne seta, Latvijas un Krievijas duets sasniedza pusfinālu. Tajā šodien bija jācīnās pret Francijas un Itālijas duetu Stefanu Robēru un Simoni Vagnoci (turnīrā izlikti ar 4. numuru). Diemžēl īsta cīņa nesanāca, jo pretinieki izrādījās krietni pārāki – 6:1, 6:2. Līdz ar to Pavlovs turnīru noslēdza ar 27 dubultspēļu reitinga punktu iegūšanu.

Denisa turpmākajos plānos ietilpa došanās uz Dienvidameriku, kur plānots startēt „Challenger” līmeņa turnīros. Jaunnedēļ tā visticamāk būs Argentīnas pilsēta Buenosairesa.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-09-24 23:39, pirms 15 gadiem
D-amerikas tūre jau pag gad bija veixmīga ja nemaldos